Yöportieeri, GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla ja tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle. Suosittu urbaani, 184 huoneen hotelli tunnetaan miellyttävän majoituskokemuksen lisäksi mm. laadukkaasta kokouskonseptistaan "GLO Meets" sekä ravintola The TRAY:stä, jossa tarjoillaan kaupungin suosituin lounas ja illallisella yhdistyy cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. GLO Hotel Kluuvi - elämyksien ytimessä!

Etsimme nyt intohimoista asiakaspalvelijaa, luovaa ongelmanratkaisijaa ja itsensä likoon laittavaa 

YÖPORTIEERIA 

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työpaikan vakavaraisessa ravintola- ja hotelli-alan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä edetä pitkälle urallasi, sekä aikaisempaan työkokemukseesi perustuvan palkan.
  • Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen (90h / 3 viikkoa) työn 7.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Saat tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa.
  • Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut ovat käytettävissäsi ja Kämp Collection Hotels on myös osana Nordic Hotels & Resortia. 
  • Hienon mahdollisuuden nauttia myös pidemmistä vapaista, sillä yötyö järjestetään lähtökohtaisesti 5 töitä/5 vapaata rytmillä.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan työtehtävät yövuorossa, muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä turvallisuuden valvonta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempaa kokemusta hotellimaailmasta sekä halu olla mukana tuottamassa ensiluokkaista palvelua ja elämyksiä vieraillemme – asenne ratkaisee! Tämän lisäksi arvostamme Opera-hotellijärjestelmän tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulta löytyy myös positiivista asennetta, tarkkuutta ja joustoa. 

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään, haluamme kuulla sinusta heti! Täytäthän hakemuksesi meille pikimmiten alla olevasta linkistä, kuitenkin viimeistään 04.02.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuvat hakemukset. Lisätietoja työtehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen, jenni.javanainen@glohotels.fi

HAE TÄSTÄ