Yöportieeri, GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on Espoon suosituin hotelli, pitäen TripAdvisorissa #1 paikkaa. Hotelli sijaitsee Espoon parhaalla paikalla, Leppävaarassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Hotellissa on 147 huonetta sekä 160 paikkainen Ravintola GLO Grill Kitchen, jossa grillataan aidolla puuhiiligrillillä ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Ylimmässä, yhdeksännessä kerroksessa, on neljä helposti muokattavaa kokous- ja juhlatilaa, mahtavalla näkymällä Leppävaaran kattojen ylle.

Juuri nyt etsimme GLO Hotel Selloon ammattitaitoisen, ennakkoluulottoman ja alati kehittyvän tiimin vahvistukseksi kokoaikaista

YÖPORTIEERIA

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan työtehtävät, aulabaarin hoito sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, aikaisempaa kokemusta hotellin vastaanoton tehtävistä sekä Opera-hotellijärjestelmän käytöstä. Olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut sekä yhteistyökykyinen. Sinulta löytyy myös tarkkuutta ja joustoa sekä persoonallinen ote asiakaspalveluun. Työ on itsenäisesti tehtävää yötyötä, joka vaatii myös anniskelu- sekä hygieniapassin. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että palavaa haluasi kehittää osaamistasi.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen (90h / 3 viikkoa) työn 20.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Saat tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Tarjoamme sinulle lisäksi Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut. Auton pysäköinti on meillä myös järjestetty.


Heräsikö mielenkiintosi?
Lisätietoja tehtävästä antaa GLO Hotel Sellon vt. Front Office Manager Janica Stykki, janica.stykki@glohotels.fi. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 19.9.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan huipputyypin löydyttyä! Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuvat hakemukset.


HAE TÄSTÄ