Serfino - enemmän aikaa siihen, mistä nautit

Aika on meille korvaamatonta. Siksi meillä Kämp Collectionilla on ilo toimia yhteistyössä Serfinon kanssa tarjoten asiakkaillemme yhä huolettomampaa arkea. 

Serfino on suomalainen palveluyhtiö, jolta saat oman yhteyshenkilösi kautta kaiken arjessa tarvitsemasi avun. Kokkimme valmistavat maistuvat arki- ja juhlaruoat, asiointi- ja assistenttipalvelumme hoitavat arjen juoksevat asiat, lastenhoitajamme ja opettajamme pitävät huolta lastesi hyvinvoinnista ja koulumenestyksestä, kodinhoitajamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kodistasi ja remonttimiehiltämme onnistuu helposti kodin pienet korjaustyöt. 

Vastaamme kaikkiin arjen tarpeisiisi – joko oman palveluverkostomme tai laadukkaiden yhteistyökumppaneidemme kautta. Aikasi on sinulle korvaamaton voimavara, joka tulee käyttää sinulle tärkeisiin asioihin. Me pidämme huolen muusta.

Serfinon palvelut ovat osaavaa huolenpitoa:
• Asiointi- ja assistenttipalvelut
• Kodinhoito ja siivous
• Kokkipalvelut
• Etä- ja kotiopetus
• Lastenhoito
• puutarhanhoito
• Pienremontointi
• Hyvinvointipalvelut
• Kuljetuspalvelut

Serfino palvelee pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Assistentti- ja etäopetuspalvelut saatavilla kaikkialla.

Lue lisää Serfinosta verkkosivuilta.

info@serfino.fi
010 206 3700

Tutustumisetuna sinulle:

Luksuspalvelupassi 1 vrk - tutustumisetu Serfinoon

Uuden ajan palveluyhtiö Serfino ja Kämp Collection Hotels tarjoavat nyt yhteistyössä ainutlaatuisen tutustumisedun:

Yksi yö kahdelle aamiaisella Hotel Kämpissä tai Hotel St. Georgessa ja kolme tuntia Serfinon palveluita yhteishintaan 370 €.

Normaalisti kokonaisuuden arvo jopa 615 €! Tutustumisedun voit käyttää itse tai antaa lahjaksi lahjakorttina. Voit yöpyä hotelliyöt eri ajankohtina. Tutustumisetu on toistaiseksi, hotelliyöt ja Serifnon palvelut käytettävissä 31.12.2022 asti.

Luksuspalvelupassi 2 vrk - tutustumisetu Serfinoon

Uuden ajan palveluyhtiö Serfino ja Kämp Collection Hotels tarjoavat nyt yhteistyössä ainutlaatuisen tutustumisedun:

Kaksi yötä kahdelle aamiaisella Hotel Kämpissä tai Hotel St. Georgessa ja kuusi tuntia Serfinon palveluita yhteishintaan 590 €.

Normaalisti kokonaisuuden arvo jopa 1240 €! Voit yöpyä hotelliyöt joko samassa tai eri hotellissa ja joko peräkkäin tai erillisinä yöpymisinä. Tutustumisedun voit käyttää itse tai antaa lahjaksi lahjakorttina. Tutustumisetu on ostettavissa toistaiseksi, hotelliyöt ja Serifnon palvelut käytettävissä 30.12.2022 asti.

TOIMI SERFINO-PASSISI KANSSA NÄIN:

1. Ostotapahtuman jälkeen saat lahjakortin sähköpostiisi. Muistathan, että elämyksen voi antaa lahjaksi tai voit käyttää sen itse!

2. Seuraavaksi sinun tai lahjan saajan tulee tehdä hotelliyövaraus: varaa yöpymisesi täältä. Syötä PDF-lahjakortissa mainittu lahjakortin numero varausjärjestelmään. 

3. Valitse passiin kuuluva hotelli ja päivämäärät. Luksuspalvelupassilla olet oikeutettu yhden tai kahden yön yöpymiseen Hotel Kämpissä tai Hotel Georgessa. Jos sinulla on kahden yön luksuspalvelupassi, voit varata samalla tavalla molemmat yöt.

4. Kun varaus on viety onnistuneesti loppuun, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Varauksen tekemisestä seuraavana arkipäivänä Serfinon asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja voit hänen kanssaan käydä läpi tarkemmin, millaista arjen palvelua toivot Serfinolta. Palvelukokonaisuus on räätälöity aina tapauskohtaisesti.

5. Kun kirjaudut sisään hotelliin, esitä luksuspalvelupassisi eli lahjakorttisi printattuna PDF-lahjakorttina tai esimerkiksi kännykästäsi digitaalisessa muodossa.

6. Nauti arjen luksuksesta!PERUUTUSEHDOT Passilla tehdyn huonevarauksen voi perua 72h ennen saapumista ilman että passista kuluu yöpymisiä. Peruutukset tulee tehdä hotellin vastaanottoon tai myyntipalveluun. Jos varaat yöpymisen luksuspalvelupassilla, mutta saavut hotelliin ilman passia, veloitamme majoituksen päivän joustavan hinnan mukaan.

Huomioithan ystävällisesti, että luksuspalvelupassin voimassaoloa ei voi pidentää eikä käyttämättömiä öitä hyvitetä, joten varaa Helsingin hienoin hotellilomasi ajoissa.

LISÄPALVELUT Jos tarvitset lisävuodetta, mukanasi on lemmikki tai haluat tilata muita lisäpalveluita huoneeseen, olethan yhteydessä suoraan hotelliin tai myyntipalveluumme näistä lisämaksullisista palveluista.

HUONELUOKAN VOI KOROTTAA lisähintaan myyntipalveluumme kautta: ota yhteyttä soittamalla 020 770 4705 (0,84 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostilla: sales@kampcollection.com. 

NORDIC CHOICE CLUB Tästä tuotteesta ei kerry jäsenpisteitä, mutta normaalit jäsenedut pätevät. 

JOS TARVITSET APUA varauksesi kanssa, voit olla yhteydessä myyntipalveluumme.

Myyntipalvelu: Huonevaraukset 020 770 4705 (0,84 €/min + pvm/mpm) | sales@kampcollection.com