Staycation Helsingissä

Tervetuloa nauttimaan Helsingin staycation-elämyksistä! Staycation Helsingissä tarjoaa elämyksiä parhaimmillaan. Opi tuntemaan Helsinki aivan uudella tavalla – tulit sitten hotelleihimme kauempaa tai ihan korttelin päästä.

Monipuolisessa pääkaupungissa paikallisetkin löytävät aina uutta nähtävää ja koettavaa: staycation eli lähiloma omassa kotikaupungissa yllättää usein rentoudellaan. Kuinka virkistävän erilaiselta oma kotikaupunki voi tuntuakaan lomatunnelmissa! 

Tälle sivulle olemme keränneet hotelliemme staycation-elämyspaketteja niin perheille ja pariskunnille kuin shoppailua, ruokaelämyksiä, kulttuuria ja hemmottelua kaipaaville. 

Ruoasta nautiskelijoille

Hotel St. George x Boon Nam -illalliselämys

Tällä minilomalla saat kokea Tomi Björckin Boon Nam -ravintolan vivahteikkaat Thai-keittiön maut, rennon tunnelman sekä Hotel St. Georgen rauhan ja monipuoliset kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelut. 

Hinta alk. 450 € / yö kahdelle

Hotel Kämpin Afternoon Tea Time -elämys

Kämpin iltapäivätee on ihastuttava perinne täynnä hienoimpia Kämpin keittiön makuja kera arvokkaan grand hôtelin tunnelman. Afternoon Tea Time -elämys Kämpissä sisältää ylellisen yöpymisen lisäksi klassisen iltapäiväteen katettuna oman huoneen tai sviitin rauhaan.

Hinta alk. 405 € / yö kahdelle

Hotel Kämpin Dining-illalliselämys

Tule makumatkalle Ravintola Brasserieen nauttimaan klassisista Kämpin herkuista ranskalaisella vivahteella. Samalla Kämpin viihtyisät huoneet ja sviitit tarjoavat turvasataman lähellä, silti kaukana kaikesta.

Hinta alk. 440 € / yö kahdelle

Klaus K:n Staycation-illalliselämys

Varaa staycation Helsingissä – irtiotto arjesta. Kiertele kaupungilla. Hidasta askelta ja katsele ohikulkevia ihmisiä. Ota aikaa itsellesi ja läheisellesi. Ennen kolmen ruokalajin päivällistä ravintola Toscaninissa nauti kiireetön lasillinen kuplivaa ja nauti elämästä Bulevardilla. Kenenkään ei tarvitse imuroida, viikata pyykkiä, laittaa ruokaa tai tiskata. Anna meidän hemmotella!

Hinta alk. 195 € / yö kahdelle

Hotel Lilla Robertsin Unohtumaton Illallinen -illalliselämys

Tule viettämään unohtumaton ilta rakkaimpasi kanssa Hotel Lilla Robertsissa herkutellen ja nautiskellen. Elämyspaketti sisältää majoituksen, keittiömestarin kolmen ruokalajin suositusmenu Ravintola Krog Robassa, herkullisen buffetaamiaisen sekä kuntosalin vapaan käytön.

Hinta alk. 250 € / yö kahdelle

Hotel Fabianin Stay & Dine -illalliselämys

Tule viettämään unohtumaton miniloma Hotel Fabianiin ja herkuttelemaan pohjoismaisen keittiön antimilla tunnelmalliseen Krog Robaan. Ravintola sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Hotel Fabianista entisen poliisiaseman upeissa tiloissa, Kaartinkaupungissa.

Hinta alk. 190 € / yö kahdelle

Hotel Havenin Love Fiasco -illalliselämys

Hotel Havenin syksy on täynnä rakkautta italialaisittain. Love Fiasco -Illalliselämys on tehty yhdessä Henri Alénin luotsaaman uuden Fiasco?-ravintolan kanssa. 

Hinta alk. 299 € / yö kahdelle

Hemmottelulomat & Spa-paketit

Hotel Kämp: Spa Retreat

Tervetuloa nauttimaan hienoimpia hemmottelun hetkiä Hotel Kämpiin, Kämp Span ylelliseen rauhaan. Samalla Kämpin viihtyisät huoneet ja sviitit tarjoavat turvasataman lähellä, silti kaukana kaikesta.

Hinta alk. 440 € / yö kahdelle

Hotel St. George: Wellness Staycation

Hyvinvointilomalla kehosi ja mielesi saavat kaipaamaansa virkistystä upeassa Hotel St. Georgessa, Vanhan kirkkopuiston vieressä. Hyvinvointipakettiin kuuluu majoituksen ja herkullisen aamiaisen lisäksi yksi tai kaksi kasvohoitoa tai hierontaa St. George Care -spassa.

Yhdellä hoidolla:
Hinta alk. 420 € / yö kahdelle

Kahdella hoidolla:
Hinta alk. 490 € / yö kahdelle

GLO Hotels: GLO LUSH

Kylpytakki päälle ja -tossut jalkaan ja nauttimaan GLO LUSH -majoituspaketista! Telkkariin pyörimään maratoni suosikkisarjaasi, onhan kaikissa huoneissamme Chromecast-suoratoisto. Tai uppoudu kirjaan, joka on pölyttynyt liian pitkään yöpöydälläsi. Hemmottele itseäsi vaahtokylvyssä Lushin käsintehtyjen tuorekosmetiikkatuotteiden kera. Todella toimiva paketti myös pariskunnalle!

Hinta alk. 135 € / yö kahdelle

Oman huoneen rauhassa

Klaus K Hotel: Taste of Pien

Hotellihuoneessa sinua odottaa PIENen huolella valikoimat herkulliset, jääkaappikylmät pienpanimo-oluet. Yllätysvalikoima sisältää taidonnäytteitä kansainvälisiltä ja kotimaisilta suosikkipanimoilta sekä suosituimmista oluttyyleistä aina IPAsta Souriin, jotka tarjoavat herkullisen värikkään makuelämyksen kaikille.

Hinta alk. 190 € / yö kahdelle

GLO Hotels: Lazy Sunday

Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia lauantaina pääkaupunkiseudun tarjoamista elämyksistä täysin rinnoin ja nukkua sunnuntaiaamuna pitkään? Meillä Glo Hotel Sellossa, GLO Hotel Artissa ja GLO Hotel Airportissa se on mahdollista – voit kirjautua sunnuntaisin ulos vasta kello 17.00!

GLO Hotels: GLO Bubble

Valitse seikkailusi kohteeksi GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello tai GLO Hotel Airport ja varaa GLO Bubble -majoituspakettimme, johon kuuluu pullo kuohuvaa! Kippis yhteiselle ajalle!


Elämys alk. 184 € / yö kahdelle

Perhe- ja lemmikkipaketit

Perheloma Hotel Lilla Robertsissa

Majoituspaketti sisältää yhden yön majoituksen valitussa huoneluokassa, yllätyslahjan perheen pienimmille, herkullisen aamiaisen ja myöhäisen huoneenluovutuksen kello 14.00. 

Perhelomille tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta.

Perheloma Hotel Fabianissa

Helsingissä riittää nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Majoittuessasi Hotel Fabianiin löydät kävelyetäisyyden päässä puistot, museot, kaupat, Allas Seapoolin, Kauppatorin jne. Kauppatorilta pääset suoraan lautalla mm. Suomenlinnaan, Lonnaan tai vaikka Korkeasaareen. 

Perhelomille tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta.

Perheloma GLO Hoteleissa

GLO Kids takaa onnistuneella perheloman! GLO Hotelseissa lapset ovat kunniavieraita, jotka huomioidaan erityisesti. Majoitu mukavan väljästi ja varaa lapsille oma huone. 

Perhelomille tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta.

Löydetään toisemme uudelleen

Hotel Kämp: Rakkauden taikaa

Viettäkää romanttinen viikonloppu, vuosipäivä tai muu merkkipäivä ylellisessä hotellissa. Nauttikaa vuorokausi kahden kesken! Hotel Kämpissä romanttinen viikonloppu saa aivan omanlaisen merkityksensä. Historiallinen eleganssi ja ykkösluokan palvelu luovat puitteet täydelliselle romanttiselle yölle. Hotel Kämpissä vietetty yö on kokemus jota ei unohda koskaan.

Elämys alk. 440 € / yö kahdelle

Hotel St. George: Rakkaudella

Olemme luoneet St. George Rakkaudella-elämyksyn sinulle ja elämäsi tärkeille ihmisille. Persoonallisia valintoja, merkityksellisiä yksityiskohtia ja rakkautta. Rakkaudella on esimerkiksi täydellinen valinta vuosipäivällenne tai kauan kaivattuihin yhteisiin hetkiin kiireisen arjen keskellä.

Elämys alk. 430 € / yö kahdelle

Hotel Lilla Roberts: Lilla Love -majoituspaketti

Tehdään yhteisestä hetkestänne ikimuistoinen! Lämpimästi tervetuloa viettämään romanttista yhteistä aikaa Hotel Lilla Robertsiin. Unikulman king size -vuoteessa nukutun yön jälkeen tarjoamme aamulla runsaan aamiaisen huoneessanne valitsemananne aikana. Päivä jatkuu ilman kiirettä sillä Lilla Love -pakettimme sisältää myöhäisemmän huoneenluovutuksen klo 14 asti.

Elämys alk. 295 € / yö kahdelle