Illallinen huoneessa

Meillä on lähes tuhat pientä ravintolaa Helsingin sydämessä. Ravintolat kutsuvat sinut nauttimaan turvallisesti, sillä vieraana olet vain sinä ja seuralaisesi.

Hotelliemme keittiömestarit ovat taikoneet mahdollisuuden illallistaa oman huoneesi tai sviittisi rauhassa. Valitse itsellesi paras tapa käydä ravintolassa. Voit joko: 

1. Varata majoituksen ja tilata monipuoliset herkut hotellin huonepalvelusta   
2. Varata majoituspaketin - yhdellä klikkauksella yöpyminen ja illallinen!

Ravintolamme - siis hotellihuoneemme - tarjoavat ainutlaatuisen tavan illallistaa Helsingin sydämessä. Valitse suosikkisi ja varaa nyt!


1. Majoitus & huonepalvelu

Hotelliemme huonepalvelu

Hotellissa viihtyessä nälkä voi yllättää. Ravintoloiden ollessa suljettuna saat nauttia illallisen huoneesi rauhassa - laadusta tinkimättä. Huonepalvelusta tilatut herkut katetaan kauniisti huoneeseen nautittavaksi. Kaikkien hotellien huonepalvelun omat menut ovat nähtävillä kirjauduttuasi sisään hotelliin.

Hotellin oma huonepalvelu tarjolla:
Hotel Kämp (24h) 
Hotel St. George
Hotel Haven
Hotel Lilla Roberts
Hotel Klaus K


2. Majoitus & illallinen -paketti

Hotel Kämp: Majoitus & illallinen

Helsingin hienoimmat hetket odottavat Esplanadin varrella: Kämpin historiallinen tunnelma ja ajaton, ylellinen rauha ovat täydellinen irtiotto arjesta. 

Yövy ylellisesti Hotel Kämpissä ja nauti Kämpin keittiömestareiden suunnittelema herkullinen kolmen ruokalajin menu huoneesi tai sviittisi rauhaan katettuna. Katso ajankohtainen menu verkkosivuiltamme. Ruokajuomina suosittelemme Kämpin klassikoita, tilattavissa erikseen ruokailun yhteydessä. 

Elämys saatavilla joka päivä, lämpimästi tervetuloa.

GLO Hotel Kluuvi: Majoitus & illallinen

Ota irtiotto arjesta ja tule rakkaasi tai ystäväsi kanssa viettämään unohtumattomia hetkiä GLO Hotel Kluuviin! Stay & Dine -pakettiin kuuluu majoitus valitsemassasi huoneluokassa sekä herkullinen kolmen ruokalajin illallinen hotellin yhteydessä ravintola The TRAY:ssa tai poikkeusaikana oman huoneesi rauhassa (saatavilla LUXE-huoneisiin).