Juhannustaikaa Helsingissä


Helsingin sydän ei hiljene tänäkään juhannuksena. Kesän ihanin juhla ja yötön yö on Helsingissä suvea parhaimmillaan. Nauti Seurasaaren perinteisistä juhannusvalkeista ja iloittele juhannustansseissa Allas Sea Poolin keikoilla tai tangon tahtiin Korjaamolla. 

Halutessasi juhannus pääkaupungissa on myös saunomista, grillausta, taianomaisia retkiä saaristoon risteillen ja ihan omia perinteitä perheen ja ystävien kanssa. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan My Helsingin juhannusvinkkeihin, sekä Helsinki Outletin ostoskylän juhannustapahtumaan täynnä elämyksiä kukkaseppelepajasta katutaiteeseen ja livemusiikkiin, unohtamatta tietenkään juhannusherkkuja ja shoppailua!

Mikä parasta, meidän Kämp Collection Hotelsin hotellimme Helsingin parhailla sijainneilla tarjoavat mukavimman tukikohdan juhannusrientoihin, mitä ikinä päätätkään tehdä. Hotellisänkyyn on ihana upota juhlapäivän päätteksi, ja voit vaikka testata tuoko seitsemän kukkaa vaihteeksi hotellityynyn alla uusia ulottuvuuksia uniisi. Lisäksi erityistä hemmottelua kaipaava voi varata hoidon Kämp Spasta ja nauttia samalla ylellisen lempeät juhannuslöylyt.

Kokosimme alle vinkkejä elämyksiin sekä avoinna olevat ravintolamme helpottamaan suunnitteluasi. Helsinki ja hotellimme toivottavat sinut ja juhannusseuralaisesi lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan keskikesää!MyHelsinki -vinkit juhannukseen

Helsinki on mahdollisesti maailman paras pääkaupunki juhannuksen viettoon, ja haluammekin jakaa kanssasi MyHelsinki -sivuston vinkit, sillä mieluista tekemistä ja elämystä löytyy niistä varmasti ihan jokaiselle.

Jos mielit juhannustansseihin, Allas Sea Pool, Lonnan saari ja Korjaamo tarjoavat livemusiikkia moneen makuun läpi juhannuksen. Saaristomaisemien ystäville juhannusristeily on upea kokemus, ja voit valita niistäkin niin seesteisemmän kuin DJ-musiikin täyttämänkin elämyksen. Helsingin kestosuosikit Seurasaaren juhannusvalkeista Linnanmäkeen ja saunoihin ovat tietenkin myös varmoja valintoja taianomaiseen keskikesän juhlaan.

Mielit minne tahansa kaupungilla tai saaristossa, juhlamukavuuttasi lisää se, että Kämp Collection Hotelsin hotellissa yöpyessäsi olet aina Helsingin elämyksien keskipisteessä. Keskeinen tukikohta kaupungissa ja MyHelsingin mahtavat vinkit ja neuvonta tekevät ikimuistoisen juhlan suunnittelusta helppoa.

MyHelsinki-matkailuneuvonta auki joka päivä klo 9-16:
Puhelimitse: +358 9 3101 3300
Sähköpostitse: helsinki.touristinfo(at).hel.fi
Chat-palvelun kautta: MyHelsinki.fi 

Tsekkaa kattavat vinkit juhannusmenoista MyHelsinki-sivuilta:

Helsinki Outletin juhannustapahtuma

Helsinki Outlet on juhannusviikolla täynnä keskikesän markkinamenoa, ja tarjolla on herkkuja hodareista pitaleipiin, suussa sulaviin leivoksiin sekä artesaanijäätelöön. 

Juhla huipentuu juhannuslauantaina, jolloin pääset nauttimaan shoppailun lomassa monipuolisesta ohjelmasta aamusta iltaan. Voit esimerkiksi valmistaa oman kukkaseppeleen, ihailla katutaidetta ja trubaduurin soittoa, sekä tanssahdella Youngheartedin tahtiin illan huipentumana. Tietenkin luvassa on myös houkuttelevia ennakko-alennuksia Helsinki Outletin myymälöissä, joissa pääset tekemään muodin, kosmetiikan ja sisustuksen löytöjä itsellesi ja vaikka koko perheelle.

Eikä hätää vaikka kyyti paikan päälle mietityttää – pääset hyppäämään Hotel Kämpin edestä lauantaina 25.6. ilmaisen bussin kyytiin, joka vie sinut suoraan ostoskylään ja takaisin Kämpiin!

Juhannuslauantain bussiaikataulut: 
klo 10.50 Hotel Kämp -> Helsinki Outlet (via Kiasma)
klo 15.15 Hotel Kämp -> Helsinki Outlet (via Kiasma)
klo 14.45 Helsinki Outlet -> Hotel Kämp (via Kiasma)
klo 20.45 Helsinki Outlet -> Hotel Kämp (via Kiasma)

Tarkempi juhannusviikon ohjelma, aukioloajat ja tietoa myymälöistä:

Juhannuksena ravintoloistamme, baareistamme ja terasseistamme avoinna ovat:

Brasserie Kämp (myös aamiainen)

Kämp Bar

Bar Haven (terassi sään salliessa, su suljettu) 

Restaurant Haven (aamiainen)

Krog Roba (aamiainen, terassi ja à la carte, su vain aamiainen)

The TRAY (bar ja à la carte, su suljettu)

St. George Bakery

Toscanini

GLO Hotel Art Lounge Bar (myös terassi)

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan keskikesää hyvän ruoan ja juoman merkeissä! Tarkemmat aukioloajat nähtävillä ravintoloiden nettisivuilla ja pöytävarauksen yhteydessä: