Lemmikkiloma hotellissa


Matkusta ja nauti koko perheen kanssa! Koira tai kissa on oiva matkakumppani tutustuessa Helsingin hienoimpiin elämyksiin hotelleissamme. Kaikissa hotelleissamme on lemmikkiystävällisiä huoneita ja joka hotellilla oma persoonallinen tapa huomioida lemmikkivieraita. Voit tiedustella hotellista tarkemmin, millainen lemmikkielämys on ja kuinka paljon hotelli veloittaa lemmikkimaksua lemmikin vierailusta. Myös suurin osa ravintoloistamme ja baareistamme toivottaa nelijalkaiset ystävät tervetulleiksi seurueen mukana viihtymään.

Erityisesti koiravieraille: jotta Helsinki-lomasi koirasi kanssa olisi mahdollisimman vaivaton ja viihtyisä, keräsimme karttaan sinulle tietoon Helsingin keskustan koirapuistot ja koiraystävälliset kahvilat ja ravintolat. Saat kartan hotellista sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotostamme pyydettäessä.

Erityisesti koiravieraille: GLO Hotel Artia vastapäätä sijaitseva koirahoitola Paws Up tarjoaa GLO Hotel Artin vieraille -15% palveluistaan. Jätä koirasi huoletta leikkimään koirahoitolaan vaikka päiväretken tai illallisenne ajaksi.

Meille jokainen vieras on yhtä tärkeä - myös lemmikkisi. Lämpimästi tervetuloa lemmikkilomalle nauttimaan Helsingin hienoimmista hetkistä.

Etu GLO Hotel Artin vieraille koirahoitolasta

Parasta koirallesi, kun sinä et ole saatavilla!

Koirahoitola Paws Up, Glo Hotel Artia vastapäätä Lönnrotinkadulla, tarjoaa GLO Hotel Artin hotellivieraille -15 % edun palveluistaan. Koirahotellista löytyy 148m² temmellystilaa koirille esimerkiksi ravintolassakäynnin tai muun päiväretken ajaksi. 

Koirasi saa seuraa ja huolenpitoa, eikä sen tarvitse jäädä yksin hotellihuoneeseen odottelemaan paluutanne.

Lue lisää

Tutustu lisää ja varaa nyt lemmikkiloma hotellissa:

Kodikkaan tyylikäs Hotel Fabian

Odotamme sinua kylään kuin hyvää ystävää! Tervetuloa Tähtitorninmäen viereen kävelyetäisyydelle Helsingin Esplanadista. Hemmottele itseäsi tai ystävää hotellin oman hierojan hoidossa ja yöpymisellä ihanassa huoneessa aamiaisineen. 

Jugend-linna GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on kaupunkitarinoiden hienoin linnake Helsingin Lönnrotinkadulla. Moderneissa huoneissa nukut suojassa kaupungin ääniltä ja ulos astuessa olet jo valmiiksi Helsingin Design Districtillä, josta löydät suloiset pienet liikkeet, taidegalleriat ja kahvilat. 

Tyylikkään rento Hotel Lilla Roberts

Kujeileva Hotel Lilla Roberts on yhdistelmä trendikästä lifestyleä ja 30-luvun Art Deco -henkistä sisustusta. Hotelli sijaitsee rauhallisella Helsingin Kaartinkaupungin alueella kävelymatkan päässä Esplanadista ja merenrannasta. Hotellin suosittu oma ravintola Krog Roba tarjoaa pohjoismaisia makuja.

Legendaarinen Klaus K Hotel

Klaus K Hotel sijaitsee Helsingin parhailla paikoilla: Bulevardin ja Erottajan kulmauksessa. Persoonallinen Klaus K Hotel kätkee sisäänsä mm. yksityiskohtia Kalevalasta, Suomen kansalliseepoksesta. Meille jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on!

Moderni GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on erinomainen valinta koko perheen lomalle Espoon Leppävaarassa. Kauppakeskus Sellosta löytyy aktiviteettia vauvasta vaariin ja auton saat näppärästi ilmaiseen parkkiin. Hotelli sijaisee kauppakeskus Sellon yhteydessä.

Pysähdyspaikkasi matkan varrella - GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa 2. Maittavat yöunet tai levähdyspaikka lentojen välissä hotellilla ovat vain muutaman askeleen päässä lähtöporteilta.

Elegantti Hotel Kämp

Oletko aina halunnut yöpyä lengendaarisessa Hotel Kämpissä? Nauti Helsingin ainoan grand hôtellin eleganssista ja tunnelmasta tavallista edullisemmin. Astu hotellista keskelle luksusmerkkien valikoimaa ja anna valon juhlan johdattaa pitkin Pohjois-Esplanadia.

Taiteen kehto Hotel St. George

Hotel St. George on modernia luksusta huokuva hotelli Helsingin Yrjönkadulla Kirkkopuistoa vastapäätä. Hotel St. George on kulttuurin kehto kätkien sisäänsä taidetta ja kirjallisuutta sekä hierontoja ja hoitoja tarjoavan St. George Caren. 

Romanttinen Hotel Haven

Kauppatorin merellisessä miljöössä sijaitseva Hotel Haven tarjoaa täydelliset puitteet pieneen irtiottoon. Hotel Havenista avautuvat ihanat kävelyreitit pitkin merenrantaa tai Helsingin ytimeen.