Yleiset toimitusehdot

Kämp Collection Hotels yleiset ryhmävarausten toimitusehdot 1.1.2020 alkaen. Toimitusehdot ovat voimassa varauksiin, jotka on tehty ennen 1.1.2024. Ehdot on päivitetty 1.1.2024.

1. Ryhmävaraus

Ryhmävaraus on vähintään 10 huoneen varaus, johon ryhmän varaaja toimittaa nimilistan. Voidaksemme taata, että ryhmäjärjestelymme onnistuvat sovitulla tavalla edellytämme, että seuraavia ehtoja ja suosituksia noudatetaan, mikäli ei ole erikseen toisin sovittu.

2. Varauksen vahvistus

Varaus peruutusehtoineen astuu sitovasti voimaan ilman allekirjoitusta kun asiakas vahvistaa varauksen joko suullisesti tai kirjallisesti ja myyntipalvelu vahvistaa varauksen kirjallisesti. Varauksesta vastaa tilaaja.

Muutokset varaukseen on tehtävä kirjallisesti myyntipalveluun.

Varauksen yksityiskohdat on toimitettava viimeistään kaksi viikkoa ennen tulopäivää. Yksityiskohdat pitävät sisällään seuraavat asiat: nimilista (nimet, tittelit, huonetyyppi ja huonejako), saapumis- ja lähtöaika, laukunkanto, matkanjohtajan nimi ja yhteystiedot, VIP-asiakkaat ja erityistoiveet, huonetoimitukset, kuljetukset ja ryhmän ohjelma/aikataulu.

Mikäli nimilistaan tulee muutoksia, muutokset tulee ilmoittaa erikseen selkeästi merkittynä. Lisävarauksia voi tehdä samoilla ehdoilla hotellin varaustilanteesta riippuen.

3. Yleiset peruutusehdot

Asiakkaalla on oikeus seuraavien peruutusaikojen puitteissa perua majoitusvarauksensa ilman korvausvelvollisuutta hotellille:

Ryhmävaraus pysyy koko varauskaaren ajan samassa alla olevan taulukon sarakkeessa, vaikka varaus pienenisikin. Varaajalla on oikeus tehdä peruutuksia ja muutoksia varaukseen ilman kuluja viimeisimmästä vahvistetusta huonevuorokausimäärästä alla olevan taulukon mukaisesti. 

10-30 huone vrk31-50 huone vrk51-100 huone vrk101-150 huone vrk
100% varauksesta14 vrk30 vrk60 vrk100 vrk
50% varauksesta7 vrk21 vrk30 vrk60 vrk
10% varauksesta1 vrk7 vrk14 vrk21 vrk

Yllä olevan lisäksi kaksi huonetta (pois lukien sviitit) voidaan perua tulopäivää edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä veloituksetta. Myöhemmin tehdyistä tai edellä mainitun huonevuorokausimäärän ylittävistä peruutuksista hotellilla on oikeus veloittaa täysimääräisesti koko varauksen ajalta. Muutokset varaukseen tulee aina tehdä kirjallisesti.

Esimerkki: varaat 30 huonetta kahdeksi päiväksi, jolloin huonevuorokausia kertyy 60. Tällöin varausta koskevat sarakkeen 51-100 ehdot. Sinulla on mahdollisuus perua 50% varauksesta viimeistään 30vrk ennen tulopäivää. Mikäli peruutusmahdollisuus käytetään täysimääräisenä, jää varaukselle 30 huonevrk. Näistä 30 huonevuorokausista voit perua vielä 10% eli kolme huonevuorokautta 14vrk ennen tulopäivää. Näiden lisäksi kaksi huonetta (pois lukien sviitit) voidaan perua tulopäivää edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä.

Yli 150 huonevuorokautta sisältävien varausten peruutusehdoista sovitaan erikseen.

Varauksen huonevuorokausien noustessa hotellilla on oikeus ottaa käyttöön päivitetyt peruutusehdot.

Hotellilla on oikeus muuttaa yllä olevia ehtoja. Mahdolliset poikkeavat ehdot vahvistetaan tarjousvaiheessa.

4. Varauksen takaus

Varauksen takaukseksi tulee vahvistuksen yhteydessä ilmoittaa luottokorttitiedot sähköpostiin lähetettävän turvatun takauslinkin kautta, tai laskutusasiakkaan yritystakaus. Kämp Collection Hotelsilla (myöhemmin KCH) on oikeus varmentaa luottokortti tarvittaessa sovitulle summalle. Emme vastaanota luottokorttitietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Vaihtoehtona luottokortti- tai yritystakaukselle KCH:lla on oikeus tarvittaessa vaatia joko osittainen tai täydellinen ennakkomaksu varauksen takaamiseksi. Ennakkomaksusta ja sen maksuaikataulusta sovitaan aina tilaajan kanssa etukäteen kirjallisesti.

5. Maksutavat ja -ehdot

Maksutapa tulee vahvistaa varauksen vahvistamisen yhteydessä. Mahdolliset maksutavat ovat pankki- tai luottokortti, käteinen, ennakkolasku tai jälkilaskutus. Hotelli voi tarvittaessa tehdä koko- tai osaennakkolaskun varauksesta. Jos sovittua maksua ei hoideta eräpäivään mennessä, hotellilla on oikeus perua varaus.

Tilaajaa voidaan laskuttaa jälkikäteen ainoastaan, jos tilaaja on KCH:n laskutusasiakas Suomessa. Laskun maksuehto on 14 päivää netto, ja viivästyskorko määräytyy korkolain mukaisesti. Kaikkiin laskuihin lisätään kulloinkin voimassa oleva laskutuslisä, jollei toisin ole sovittu.

Laskutettavista varauksista tulee sopia aina etukäteen. Mikäli laskutuksesta ei ole sovittu etukäteen, varaus tulee maksaa paikan päällä käteisellä tai luottokortilla.

6. Hinnat

Ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa vain tarjouksessa mainittuna ajankohtana.

7. Sopimuksen siirto Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa varaamiaan huoneita kolmannelle osapuolelle ilman hotellin kirjallista suostumusta.