Hotelliyö Suomi-designin syleilyssä – GLO Hotels yllättää asiakkaansa Marimekko-teemahuonein

KÄMP COLLECTION HOTELS 2018-04-27

GLO Hotel Art, GLO Hotel Sello, GLO Hotel Kluuvi ja GLO Hotel Airport saavat 26.4. kaikkiaan kymmenen ylellistä Marimekko-teemahuonetta. Tilavat ja modernit huoneet on sisustettu muun muassa Marimekon sisustustekstiilejä, vuodevaatteita ja pientavaroita hyödyntäen, minkä lisäksi vieraita odottaa liuta muitakin ikoniseen design-brändiin liittyviä yllätyksiä. Teema näkyy myös hotellien henkilökunnan vaatetuksessa.

Marimekko-huoneeseen on mahdollista päätyä asumaan 26.4.–31.12.2018 välisenä aikana. Teemahuoneet ovat Luxe-luokan huoneita lukuun ottamatta GLO Hotel Airportia, jossa huone on Comfort-tasoinen. Marimekko-huonetta ei voi varata etukäteen, vaan niitä tarjotaan kyseisen huoneluokan varanneille asiakkaille hotelliin sisään kirjauduttaessa.

Asennetta ja modernia otetta

– GLO Hotelsien DNA:han kuuluu intohimo tuottaa yllätyksellisiä ja persoonallisia asiakaskokemuksia. GLO Hotel Kluuvi oli Helsingin ensimmäisiä lifestyle-hotelleja, ja haluamme vaalia tätä edelläkävijyyttä päivästä toiseen. Marimekko-teemahuoneet ovat jälleen uusi tapa elää ajassa ja luoda elämyksiä asiakkaillemme, sanoo GLO Hotel Kluuvin General Manager Tom Strandberg.

– Marimekko-teemahuoneissa on brändiimme sopivaa asennetta, skandinaavisuutta ja tarinallisuutta. Asiakkaamme arvostavat uusia kokemuksia ja nauttivat löytämisen riemusta. Ja mikäpä olisikaan parempi paikka tutustuttaa vieraita laadukkaaseen design-brändiin kuin ylellisesti sisustettu hotellihuone.


Lisätiedot:

Tom Strandberg, General Manager, GLO Hotel Kluuvi, puh. 050 336 9674, tom.strandberg@glohotels.fi
Annica Holmberg, Marketing Manager, GLO Hotels, puh. 050 560 7248, annica.holmberg@glohotels.fi

 

GLO Hotels on osa suomalaista Kämp Collection Hotels -konsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa. Kämp Collection Hotelsissa työskentelee yli 490 henkilöä ja sen vuosittainen liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa.

GLO Hotels -hotellit kuuluvat Global Hotel Alliance (GHA) -allianssiin. GLO DISCOVERY -kanta-asiakasohjelma tarjoaa jäsenille korkeatasoista palvelua sekä loistavia etuja ja kokemuksia ympäri maailmaa sijaitsevissa hotelleissa ja lomakohteissa. GLO DISCOVERY toimii tällä hetkellä yli 550 hotellissa ja 76 maassa.