Lähde kanssamme Helsingin juhlaviikoille!

KÄMP COLLECTION HOTELS 2018-04-25

Kämp Collection Hotels on aloittanut yhteistyön Helsingin juhlaviikkojen kanssa. Helsingin juhlaviikot on rakastettu kulttuuri-instituutio, joka on ihastuttanut suomalaisia jo viiden vuosikymmenen ajan. ’’Taide kuuluu kaikille’’, se sanoo ja pitää lupauksensa. Helsingin juhlaviikot rikastuttavat meidän kaikkien elämää.

Kulttuurilla ja taiteella on keskeinen osa myös Kämp Collection Hotelsissa. Aivan erityisesti ne näkyvät uusimmassa hotellissamme, Hotel St. Georgessa, jossa taide kohtaa muotoilun ja korkeatasoisen nykytaiteen kaikissa tiloissa. Olemme tehneet myös yhteistyötä lukuisten taidelaitosten ja –tapahtumien kanssa jo pitkään.

Helsinki on upea kaupunki. Helsingin juhlaviikot on sen kulttuurinen tiivistymä. Me haluamme myös rikastuttaa Helsinkiä, tehdä siitä entistä mielenkiintoisamman, viihtyisämmän ja ennen kaikkea kokemuksellisemman niin helsinkiläisille kuin vierailijoillekin. Lupaamme paljon mukavia hetkiä hotelleissamme Helsingin juhlaviikkojen aikana.

Käynnistämme myös huomenna 26.4.2018 Juhlan Aika -kampanjamme juhlistamaan kevättä ja tulevaa kesää. Seuraa kampanjaamme ja vaihtuvia, mieltä innoittavia etujamme täältä.     

 

Tervetuloa Helsingin juhlaviikoille yhdessä kanssamme!