Kämp Collection Hotels on yksi Nordic Business Forumin kumppaneista vuonna 2022

Nordic Business Forum järjestetään Helsingissä 20.–21.9. ja teemana tänä vuonna on Future-Focused Leadership.
KÄMP COLLECTION HOTELS 2022-09-09

Kämp Collection Hotels on yksi Euroopan merkittävimmän bisnestapahtuman, Nordic Business Forumin, kumppaneista vuonna 2022. Olemme mukana messuilla, mutta myös hotellimme tarjoavat tilaisuuden tulla katsomaan puheenvuoroja livestriimauksen välityksellä.

Nordic Business Forumin teemana on tänä vuonna Future-Focused Leadership. Miltä työn tulevaisuus näyttää? Millaisia organisaatiokulttuureja tarvitaan, jotta tulevaisuudessa voidaan menestyä? Mihin kaikkien johtajien tulisi keskittyä nyt ja lähitulevaisuudessa? Näihin kysymyksiin saamme konferenssin puheenvuoroissa vastauksia.

Omistajamme Petter Stordalenin keynote-puheenvuoro kuullaan tiistaina 20.9. klo 18. Esityksessään How I Lead My Brands Through Crisis Petter kertoo, miten luotsasi hotellinsa läpi matkailualaa ennennäkemättömästi ravistelleen kriisin.

Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden tulla seuraamaan konferenssin esityksiä eri hotelliemme kokoustiloissa tai oman hotellihuoneen rauhassa livestream-lähetyksinä. Paketit sisältävät hotellista riippuen myös lounaan, aamiaisen, kahvitarjoilut ja muita palveluita. Tutustu Nordic Business Forum -paketteihimme. Kaikissa hotelleissamme on wi-fi ja mahdollisuus työskennellä konferenssipäivänä esitysten lomassa. Paikkoja on rajatusti saatavilla, joten suosittelemme toimimaan nopeasti!

Miksi tulla kuuntelemaan Petter Strodalenin keynote-puheenvuoroa?


  • Suuri visionääri – Matka mansikoiden myynnistä yhdeksi Pohjoismaiden johtavista yritysjohtajista tekee Petteristä todellisen selfmade-liikemiehen. Petter tunnetaan parhaiten Nordic Choice Hotelsin omistajana, joka työllistää 17 000 ihmistä, ja johon Kämp Collection Hotels -hotelliperheemmekin kuuluu.
  • Menestyvä sijoittaja – Petter omistaa Strawberryn, yksityisomistuksessa olevan yrityksen, johon kuuluu 11 yritystä. Yhtiön kautta hän on menestyksekkäästi sijoittanut eri aloille, kuten hotelleihin, kiinteistöihin, rahoitukseen, taiteeseen ja kestävään liiketoimintaan. 
  • Ympäristöaktivisti – Petter on lahjoittanut säätiönsä kautta useille yhdistyksille ja kansalaisjärjestöille, jotka keskittyvät erityisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan. Hän uskoo, että lopullinen tie menestykseen on yritysmallit, joissa ihmiset, ympäristö ja tulos ovat yhtä tärkeitä.


Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja hotelleihimme tai upeaa kokemusta Nordic Business Forumin kävijöille!

Jos olet osallistumassa Nordic Business Forumiin, varaa etuhintainen majoitus Helsingin hienoimpiin hotelleihin täältä.