Kämp Collection Hotels on nyt Strawberry

KÄMP COLLECTION HOTELS 2023-05-22

Kämp Collection Hotels ja Clarion Hotels ovat maanantaista 22.5.2023 alkaen Strawberry omistajamme Nordic Choice Hotelsin vaihtaessa nimeään.


"Kasvulla on paikka yrityksemme DNA:ssa, ja tarvitsemme muutoksia, jotta pystymme jatkamaan 25 viime vuoden upeaa kasvua. Pelkkä sopeutuminen ei enää riitä. Meidän on oltava suunnannäyttäjiä. Haluamme tarjota luokkamme parhaita hotellielämyksiä. Haastamme myös roolimme matkailualan toimijana, jotta voisimme olla yhä useammin merkityksellisiä yhä useammalle ihmiselle. Siksi Strawberry merkitsee meille uutta ja jännittävää aikakautta."

– Petter Stordalen

Noin 25 vuotta sitten yhdestä hotellista alkanut seikkailu työllistää nykyään noin 17 000 työntekijää ympäri pohjoismaita ja käsittää reilut 200 hotellia. Hotellien sisällä ja yhteydessä toimii valtava valikoima ravintoloita, baareja, kahviloita, oleskelualueita, kuntokeskuksia, kylpylöitä, kokous- ja kongressitiloja sekä tapahtumapaikkoja. Tämä tarjoaa mahdollisuuden todella mieleenpainuvien kokemusten luomiseen, ja sen uusi Strawberry aikoo hyödyntää täysillä!


Kokemusten universumi


Strawberry tulee edustamaan monenlaisia elämyksiä. Kyseessä ei ole pelkästään hotellien varausportaali, vaan myös kaikenlaisten kokousten ja kongressien, laajan ravintola- ja baarivalikoiman, spa- ja hyvinvointipalveluiden, ikimuistoisten tapahtumien ja yhteistyökumppaneiden kokemusten, eikä suinkaan vähäisimpänä, lukuisten kaikille jäsenillemme tarjoamiemme etujen tarjoaminen.

Strawberry merkitsee uuden alkua ja jotain, mitä hotelliala ei ole aikaisemmin kohdannut