Klaus K sweet suite

Maailman ensimmäinen jäätelöhotellihuone avautui Helsinkiin

KÄMP COLLECTION HOTELS 2019-03-04

Klaus K hotelli ja Valio Jäätelöfabriikki avasivat perjantaina 1. maaliskuuta tiettävästi maailman ensimmäisen jäätelöteemaisen hotellihuoneen. Herkullinen jäätelösviitti on saanut nimekseen Sweet Suite, ja sitä voi varata vapaasti lokakuusta joulukuun loppuun saakka.

Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite -hotellihuone on staycationia parhaimmillaan. Siellä voi uppoutua viihteeseen, lepäillä pehmeissä lakanoissa, lillua vaahtokylvyssä – ja ennen kaikkea nauttia niin paljon jäätelöä kuin haluaa. Sweet Suiten tavoitteena on tuoda hyvää mieltä ja yllättää iloisesti.

Sisustuksesta ja stailauksesta ovat vastanneet suunnittelijat Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg.  Hotellivierailijoita odottaa huoneessa jäätelöillä täytetty pakastin ja lumoavat yksityiskohdat. Sweet Suitessa on hyödynnetty vintage-huonekaluja 30-luvulta ja pohjoismaista designia.

– Asiakkaamme arvostavat laadukkaita elämyksiä. Hotellihuone on paljon enemmän kuin vain yöpymispaikka. Uskomme, että sekä kotimaiset että kansainväliset vieraat ottavat teemahuoneen ilolla vastaan, Klaus K:n hotellinjohtaja Hanna Kiuru toteaa.

Aiheesta muualla:

Lonely Planet
Matador Network
CNN
Cosmopolitan (Italia)