Strawberry Finland on ylpeä Helsinki Pride -kumppani


Omistajaamme Petter Stordalenia lainataksemme: "Tuemme Pridea, koska haluamme viestiä, että ovemme ovat avoinna kaikille riippumatta siitä ketä rakastat tai keneksi identifioidut. Otamme kantaa tasa-arvon ja kunnioituksen puolesta."

Strawberry Finland on ylpeä Helsinki Pride -kumppani 2023. Meille on kunnia olla mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Juhlimme hotelleissamme Pride-liput liehuen – jokainen hotellimme kunnioittaa tasa-arvon juhlaviikkoa omalla tavallaan: Klaus K:lla on kunnia toimia Pride Housena Helsingin Pride-viikolla monin eri tapahtumin, Lilla Robertsissa ja Hotel Fabianissa voit yöpyä Pride-elämyksen sisältäen maukkaan cocktailin, tutustut Touko Laaksosen kaupunkiin Klaus K:ssa sekä Hotel St. Georgessa, ja viihdyt Clarion's Pride Queerlesque -tapahtumassa Skyroomissa 28.6.2023!

Konkreettisena tekona tasa-arvon edistämiseksi olemme nimittäneet Strawberry Finlandille oman tasa-arvolähettilään. Mikäli mielessäsi on mitä tahansa konsernimme tasa-arvoasioihin liittyvää, parannettavaa tai kehitysehdotuksia, voit lähettää tasa-arvoon liittyvää palautetta anonyymin lomakkeen kautta.

Klaus K on Pride House 2023

Klaus K:lla on kunnia olla Helsinki Priden pääyhteistyökumppani ja toimia Pride Housena Helsingin Pride-viikolla.

Pride House on Pride-viikon sydän, joka toimii sateenkaarevana kohtaamispaikkana ja tapahtumatilana. Pride House kokoaa samojen seinien sisälle keskustelutilaisuuksia, esityksiä, työpajoja ja runsaasti muuta ohjelmaa maanantaista sunnuntaihin. Klaus K:sta löydät myös Helsinki Priden infopisteen ja Shopin, josta löytyvät viralliset Pride-tuotteet.

Pride House on tunnettu konsepti ympäri maailmaa – paikasta ja ajankohdasta riippumatta sen tarkoituksena on toimia LGBTQIA+-ihmisten omana kohtaamispaikkana. Helsinki Pridella ollaan ylpeitä, että jälleen tänä vuonna he voivat tarjota kaikille sateenkaari-ihmisille ja liittolaisille Helsingissä keskeisellä paikalla sijaitsevan Pride Housen.

Klaus K on ylpeästi LGBTQIA+ tarkoittaen, että tarjoamme ilmapiirin, jossa kaikki ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja ja kunnioitettuja. Meillä on nollatoleranssi koskien minkäänlaista syrjintää. On kunnia-asiamme saada kaikki vieraamme tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja koulutamme henkilökuntaamme kohtaamaan jokaisen juuri sellaisena kuin hän on.

Tutustu Pride Housen ohjelmaan tarkemmin Klaus K:n sivuilla!

Hotelleissamme tapahtuu:

Pride-viikon tapahtumat Pride Housessa

Pride-viikolla 26.6.–2.7. Helsinki Pride ja Klaus K tarjoavat monenlaista ohjelmaa, kuten erilaisia esityksiä, DJ-iltoja, drag-taidetta ja mielenkiintoisia keskustelutilaisuuksia. Tervetuloa juhlistamaan Pridea kanssamme!

Ke 28.6. klo 18–22 LAVENDER PARK queer-klubi
Taiteilija Peter Juhanin järjestämä samettinen queer klubi LAVENDER PARK juhlistaa ihmisyyden kauneutta ja avoimuutta Klaus K:n Sky Terrace -kattoterassilla.

To 29.6. klo 17–21 Drag ❤︎ Club
Drag ❤︎ Club on drag-taiteen monipuolisuutta juhlistava after work -tyylinen klubi Klaus K:n Loungessa. Klubin musiikista vastaa vaihtuvat drag DJ:t jotka nostavat tunnelmaa iltojen aikana.

Pe 30.6. klo 18–22.30 Sky Terracen DJ-ilta & DJ Pietari

La 1.7. Helsinki Pride -kulkue ja puistojuhla
Strawberry Finland on mukana Pride-kulkueessa ja jatkamme juhlintaa kulkueen jälkeen Kaivopuistossa. Nähdään siellä!

La 1.7. klo 18–22.30 Sky Terracen DJ-ilta & DJ House of Disappointments

Clarion's Pride Queerlesque -tapahtuma Skyroomissa 28.6.2023

Tervetuloa juhlimaan Pridea Clarion Hotel Helsingin Skyroom Bariin Clarion’s Pride Queerlesque -tapahtuman merkeissä keskiviikkona 28.6.2023! Betty Fvck sekä We are Queerlesquen näyttävät drag artistit ovat loihtineet illaksi upeita esityksiä, jotka juhlistavat pridea, rakkautta ja monimuotoisuutta. Tule nauttimaan huikeasta showsta ja viettämään unohtumatonta iltaa!

Tapahtumaan on vapaa pääsy, eli emme peri pääsymaksua. Skyroomin ovet avataan klo 18. Ikäraja tapahtumaan on 21. Dress to impress – paras asu palkitaan!

Nauti Pride-tunnelmasta

Lilla Pride -paketti sisältää Pride Cocktailin Bar Lilla e:ssä!

Tule juhlimaan kanssamme Pridea! Liity kulkueeseen ja majoitu Lilla Pride -paketilla Hotel Lilla Robertsissa.

Paketti sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa ja kesän Pride Cocktailin nauttivaksi baarissamme Bar Lilla e:ssä. 

Lue lisää paketista täältä!

Majoituspaketti on saatavilla koko kesän ajan 1.6.–31.8.2023. 

Lauantaina 1.7. kesäterassillamme vietetään Lilla Pride -iltaa DJ Huijarijerryn tahdittamana klo 17 alkaen!

Hotel Fabianin Fabulous Pride -paketti sisältää Pride Cocktailin sisarhotellimme Bar Lilla e:ssä!

Fabian Cares – juhlimme tasa-arvoa ja ihmissuhteita sateenkaaren väreissä! 

Fabulous Pride -pakettimme sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa sekä Pride Cocktailin nautittavaksi sisarhotellimme Lilla Robertsin tyylikkäässä baarissa Bar Lilla e. 

Lue lisää paketista täältä!

Majoituspaketti on saatavilla koko kesän ajan 1.6.–31.8.2023.

Tutustu Touko Laaksosen kaupunkiin!

Touko Laaksonen, taiteilijanimeltään Tom of Finland, oli suomalainen homoeroottinen kuvataiteilija ja sarjakuvapiirtäjä, jonka taide vaikutti merkittävästi 1900-luvun lopun homokulttuuriin. Tom of Finland on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia kuvataiteilijoita. Katso nyt kaksi erilaista elämystämme, jotka kunnioittavat Tom of Finlandin taidetta hotelleissamme:

Klaus K:ssa petaamme vuoteesi Finlaysonin upeilla Tom of Finland -lakanoilla ja varustamme kylpyhuoneesi ihanan pehmeillä Tom of Finland -pyyhkeillä. Pakettiin sisältyy myös pullo Tom of Finland -punaviiniä ja Klaus K:n herkullinen buffetaamiainen. Lue lisää paketista.

Hotel St. Georgessa pääset yöpymään Kiasman upean Tom of Finland – Rohkea matka -näyttelyn tunnelmissa, kun valitset Kiasma-staycation. Elämys sisältää hotelliyön lisäksi liput kahdelle Kiasmaan, Tom of Finland -näyttelyn kirjan, pääsyn St. George Care -spahan sekä St. Georgen rakastetun buffetaamiaisen. Lue lisää elämyksestä.Rakkaus kuuluu kaikille! Valitse suosikkisi ja varaa lemmenloma:

Hotel Kämp: Rakkauden taikaa

Viettäkää romanttinen viikonloppu, vuosipäivä tai muu merkkipäivä ylellisessä hotellissa. Nauttikaa vuorokausi kahden kesken! Hotel Kämpissä romanttinen viikonloppu saa aivan omanlaisen merkityksensä. Historiallinen eleganssi ja ykkösluokan palvelu luovat puitteet täydelliselle romanttiselle yölle. Hotel Kämpissä vietetty yö on kokemus jota ei unohda koskaan.

Elämys alk. 440 € / yö kahdelle

Hotel St. George: Rakkaudella

Olemme luoneet St. George Rakkaudella-elämyksyn sinulle ja elämäsi tärkeille ihmisille. Persoonallisia valintoja, merkityksellisiä yksityiskohtia ja rakkautta. Rakkaudella on esimerkiksi täydellinen valinta vuosipäivällenne tai kauan kaivattuihin yhteisiin hetkiin kiireisen arjen keskellä.

Elämys alk. 430 € / yö kahdelle

Hotel Haven & Puhu Muru

Rakkausloma on Hotel Havenin uusi, pariskunnille suunniteltu elämys. Se tarjoaa tilaisuuden irtautua hetkeksi kahdestaan ja antautua yhdessä valituille nautinnoille. Mitään pakollista Rakkausloma ei sisällä - sen sisällön päätätte vain te kaksi. Kysymys kuuluu, mitä sinä ja kumppanisi kaipaatte juuri nyt? Varatessanne Rakkausloman saatte mm. räätälöidyn hotellielämyksen ja mahdollisuuden hyödyntää erityistason seksuaaliterapeutti Maria Kihlströmin suunnittelemia rakkausloman elementtejä.

Elämys alk. 250 € / yö kahdelle

Hotel Lilla Roberts: Lilla Love

Tehdään yhteisestä hetkestänne ikimuistoinen! Lämpimästi tervetuloa viettämään romanttista yhteistä aikaa Hotel Lilla Robertsiin. Unikulman king size -vuoteessa nukutun yön jälkeen tarjoamme aamulla runsaan aamiaisen huoneessanne valitsemananne aikana. Päivä jatkuu ilman kiirettä sillä Lilla Love -pakettimme sisältää myöhäisemmän huoneenluovutuksen klo 14 asti.

Elämys alk. 295 € / yö kahdelle

Romantiikka Klaus K:ssa – Love for All

Vihdoinkin yhteistä aikaa? Klaus K:ssa vietät unohtumattoman treffi-illan, hääyön, tunnelmallisen vuosipäivän tai olen ansainnut tämän -hetken.

Love for All -elämys sisältää kuohuvaa ja iltapalaa, hetkiä kahden kesken. Olette täydellisia juuri sellaisina, kuin tulette!

Elämys alk. 190 € / yö kahdelle Superior-huoneessa

GLO Hotels: GLO LUSH

Kylpytakki päälle ja -tossut jalkaan ja nauttimaan GLO LUSH -majoituspaketista! Telkkariin pyörimään maratoni suosikkisarjaasi, onhan kaikissa huoneissamme Chromecast-suoratoisto. Tai uppoudu kirjaan, joka on pölyttynyt liian pitkään yöpöydälläsi. Hemmottele itseäsi vaahtokylvyssä Lushin käsintehtyjen tuorekosmetiikkatuotteiden kera. Todella toimiva paketti myös pariskunnalle!

Hinta alk. 135 € / yö kahdelle