WeCare – Yhteiskuntavastuu Strawberry Finlandilla

Vastuullisuus on meille tärkeää ja kutsumme yhteiskuntavastuutoimintaamme nimellä WeCare.

WeCare käsittelee sitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta samanaikaisesti. Emme voi luoda kannattavuutta vaalimatta ihmisiä ja ympäristöä. Mutta tiedämme myös sen, ettemme voi vaalia ihmisiä ja ympäristöä ilman kannattavuutta.

Olemme kartoittaneet, kuinka yli 200 hotelliamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa vaikuttavat ympäristöön sekä ympärillään olevaan yhteiskuntaan. Olemme kuunnelleet vieraitamme, toimittajiamme ja keskeisten yhteiskuntatoimintojen edustajia. Sen jälkeen olemme määrittäneet useita avainalueita, joihin kiinnitämme kestävyystyössämme erityistä huomiota.

Avainalueet ovat:

  •         Monimuotoisuus työntekijöiden keskuudessa
  •         Eettinen ja kestävä kaupankäynti toimitusketjuissamme
  •         Paikallinen yhteiskuntavastuu naapurustossamme
  •         Maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuu ihmiskaupan torjumiseksi
  •         Ympäristö
  •         Hyvä, terveellinen ja kestävä ruoka

Haluamme luoda mahdollisuuksia ihmisille toiminnassamme ja sen ulkopuolella. Haluamme harjoittaa liiketoimintaa pienimmällä mahdollisella ympäristövaikutuksella. Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa hieman paremmaksi kirjautuessaan ulos kuin kirjautuessaan sisään.

WeCare on osa identiteettiämme ja kulttuuriamme. Siitä olemme ylpeitä.

Työmme tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden parantamiseksi on päivittäistä ja hotelleillamme on omia yhteistyökumppaneita kenen kanssa tätä työtä teemme.

We Have Room For All

KlausK_UK_Pride_900x.jpg?mtime=20220627123023#asset:20065

Omistajaamme Petter Stordalenia lainataksemme: "Tuemme Pridea, koska haluamme viestiä, että ovemme ovat avoinna kaikille riippumatta siitä ketä rakastat tai keneksi identifioidut. Otamme kantaa tasa-arvon ja kunnioituksen puolesta."

Meille on kunnia olla mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. 

Konkreettisena tekona tasa-arvon edistämiseksi olemme nimittäneet Strawberry Finlandille oman tasa-arvolähettilään. Mikäli mielessäsi on mitä tahansa konsernimme tasa-arvoasioihin liittyvää, parannettavaa tai kehitysehdotuksia, voit lähettää tasa-arvoon liittyvää palautetta alla olevan viestikentän kautta anonyymisti. 

Kaikille hotelleillemme on myönnetty Green Key -sertifikaatti

Green Key on kansainvälinen matkailualan ympäristöohjelma, jossa on mukana jo yli 2 400 matkailuyritystä 46 eri maassa. Strawberry Finlandin asiakkaille Green Key -merkki kertoo, että hotellit tekevät päivittäistä ympäristötyötä koko henkilökunnan voimin ja tarkkoihin ympäristökriteereihin perustuen. 

Emme käytä tarpeetonta muovia, suodatinkahvimme on luomua ja Fairtrade -merkittyä kaikissa hotelleissa. Hotelleissamme käytetään uusiutuvaa energiaa ja meillä on vedenkulutusta säästävät hanat ja suihkut, miellyttävää suihkukokemusta unohtamatta.

Green Key -merkin saanut hotelli on sitoutunut majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa tehostamalla veden- ja energiankäyttöään sekä vähentämällä syntyvää jätettä ja kierrättämällä sen tehokkaasti. Green Key -ohjelmaan kuuluu kiinteästi myös aktiivinen ympäristöviestintä ja sekä henkilökunnan että asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattaminen.

Lue lisää Strawberryn WeCare -ohjelmasta.

Liity Kämp Collection Hotelsin matkaan

Haluaisitko vastaanottaa Kämp Collection Hotelsin uutisia ja vapaa-ajan etuja? Jätä tietosi varmistaaksesi, että kuulet kampanjoistamme ja eduistamme aina ensimmäisenä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Lue lisää tietosuojastamme.

Haluatko vastaanottaa yrityspuolen uutiskirjeemme? Tilaa se täältä