Joulu Helsingissä

Vietä ikimuistoinen joulu Helsingissä. Anna kiireiden väistyä ja pysähdy ihailemaan ilmassa leijailevia lumihiutaleita, jotka tanssivat kaupungin jouluvalojen loisteessa. Yöpymällä joulun juhlapäivät tunnelmallisen rauhallisessa hotellissa voit keskittyä yhdessäoloon läheistesi kanssa tai nauttia omasta ajasta – kaukana arjen kiireistä. Kaikesta huolehditaan puolestasi. 

Perinteistä vai modernia aattoiltaa 

Valitse sinulle sopivin kokonaisuus korkeatasoisista hotelleistamme ja anna joulun tunnelman ympäröidä sinut. Hotel Havenista teet aattoillan kävelyretken kaupungin valoloistoa ihastelemaan. Aattoillallisella nautit hienoimmat joulun maut merinäköalalla ja luksushotellissa kelpaa herätä joulupäivään. Ovatko kenties Helsingin hienoimmat hetket Hotel Kämpissä tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin Hotel St. George enemmän makuusi?

Jos sinulle ja läheisillesi sopii parhaiten modernimpi tapa viettää joulua, ottakaa suunnaksi Klaus K. Lumoavaa joulun tunnelmaa tuhansien yksityiskohtien kivilinnassa tarjoaa GLO Hotel Art. Kilistäkää juhlalle kuohuvan kera ja nauttikaa toistenne seurasta.

Hotel Kämp – vietä joulu ylellisyydessä

Ylellinen joulu Hotel Kämpissä sisältää rentoutumista, herkullisia illallisia ja rauhallista tunnelmaa historiallisessa miljöössä viihtyen. Nauti talvisesta Helsingin keskustasta ja vietä joulu Kämpissä - Hotel Kämp tarjoaa majoitusvaihtoehdot niin jouluaatolle, joulupäivälle kuin joulun välipäiville. 

Joulun majoituspaketit sisältävät majoittuminen kahdelle valitussa huoneluokassa, joulupuuron tarjoiltuna Name Your Restaurant -tiloissa, joulusauna Kämp Spassa, ylellinen jouluillallinen ikonisessa Peilisalissa tai Kämp Brasseriessa sekä runsaan buffetaamiaisen. 

Joulu Kämpissä Peilisalin juhlaillallisella alk. 590 €/yö kahdelle Executive-huoneessa.

Joulu Kämpissä Brasserie Kämpin illallisella alk. 590 €/yö kahdelle Executive-huoneessa.

Hotel St. George – hyvinvointia ja hemmottelua

St. Georgen joulu tuoksuu vastapaistetuilta pipareilta ja siirappiselta joululimpulta. Se maistuu suloisilta viineiltä, kekseliäiltä cocktaileilta ja pitkään haudutetulta riisipuurolta. Se on itsensä hemmottelua, hiljentymistä ja yhdessäoloa.

Elämys sisältää jouluillallisen tunnelmallisessa Boon Nam -ravintolassa. Tervetuloa viettämään kanssamme joulua.

Joulun Hetkiä -elämyspaketti alk. 480 €/yö kahdelle Serenity-huoneessa.

Hotel Haven – merellistä rauhaa ja tunnelmaa

Kaunein Helsinki levittäytyy huoneemme suurten ikkunoiden alla. Kiireet alkavat väistyä joulurauhan tieltä ja talven valo tekee tilaa pehmeänä hehkuvien jouluvalojen välkkeelle. Huone kietoo meidät ylellisen seesteiseen tunnelmaan. Aika pysähtyy, joulun tunnelma ympäröi meidät. 

Havenly Christmas majoituspaketti sisältää buffetaamiaisen, myöhäisen huoneenluovutuksen klo 14 sekä kolmen ruokalajin jouluillallisen Restaurant Havenissa majoittuessasi jouluaattona.

Havenly Christmas -majoituspaketti alk. 340 €/yö kahdelle Superior-huoneessa.

Hotel Lilla Roberts – nautinnollista joulua

Pehmeän ylelliset lakanat. Taidokkaasti rakennettu drinkki. Huolettomasti valmiiseen pöytään. Pohjoismaisia perinteitä, leikkisyyttä ja tunnelmaa. 

Joulun majoituspaketti sisältää valitsemasi huoneen, illallisen ravintola Krog Robassa sekä herkullisen buffet-aamiaisen.

Lilla Robertsin joulun majoituspaketti alk. 335 €/yö kahdelle Comfort-huoneessa.

Klaus K Hotel – kaikkien joulu

Lämpimästi tervetuloa viettämään joulun aikaa Klaus K Hoteliin! Arvomme - humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus - näkyvät myös joulunvietossa luonamme ja meille ovat kaikki tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat!

Jouluaattona nautimme yhdessä illallista tunnelmallisessa Klaus K:n Dine-tilassa. Majoituspakettiin sisältyy myös herkullinen buffet-aamiainen sekä myöhäinen huoneenluovutus klo 14.

Klaus K:n joulun majoituspaketti alk. 280 €/yö kahdelle Comfort-huoneessa.

GLO Hotel Art – tunnelmallinen linna ja modernit huoneet

Lumoavaa tunnelmaa tuhansien yksityiskohtien kivilinnassa, kaupungin tunnelmallisimpien joulukatujen ja historiallisten korttelien ympäröimänä; joulu yhdessä Helsingin rakastetuimmista jugendrakennuksista tarjoaa taattuja elämyksiä. Ota Helsingin joulutunnelmasta kaikki irti, rentoudu Tornin joulusaunassa nauti ylellisestä valmiista pöytiin tarjoillusta jouluillallisesta ja viipyile aamulla hieman pidempään – huoneen voi luovuttaa vasta iltapäivällä.

Joulun majoituspaketti GLO Hotel Artissa alk. 210 €/yö kahdelle Comfort-huoneessa.

Joulun odotetuimmat lahjat

Olemme keränneet lahjakorttikauppaamme joulun odotetuimmat elämyslahjat. Hemmottele työkaveriasi, perhettäsi tai ystäviäsi lahjakortilla spa-hoitoon, hotellilomalle tai ravintolaan. Voit myös valita avoimen lahjakortin antaen lahjan saajalle vapauden valita.

Osta nyt

Joululounas on katettu

Saat nauttia herkullisesta joululounaasta tänä vuonna kolmessa ravintolassamme. Valitsetko ensin Havenin historiallisen tunnelman, Krog Roban pohjoismaiset maut vai kenties Klaus K:n stadilaisen joulun Bulevardilla?

Tutustu joululounaisiin

Pikkujoulut - Lue vinkkimme 7 x erilaisiin pikkujouluihin!

Yhdelle täydelliset pikkujoulut on viininmaistelu kynttilänvalossa, toiselle joraaminen kollegoiden kanssa ja kolmannelle rentouttava spa-hoito sekä pitkät keskustelut hyvien ystävien kesken. Helsingin keskustan hotelleissa on monta ainutlaatuista juhlatilaa, joissa järjestät niin isot kuin pienetkin pikkujoulut moneen eri makuun ja budjettiin. Kun varaat hotellihuoneen yöksi, ei taksijonossakaan tarvitse värjötellä!

Lue lisää ja varaa