Uusia alkuja

Eletty vaati meiltä kaikilta paljon. Se repi ja haastoi. Se tekee sitä yhä, mutta meille on sallittua nauttia turvallisissa puitteissa. Onkin tullut aika löytää toisemme uudelleen. Ottaa pari päivää ja viettää ne yhdessä kumppanin, perheen tai kavereiden kanssa. Keskustella ja viihtyä. Se tekee mielelle ja sydämelle hyvää. Se on tervettä ja terapeuttista.

Me Kämp Collection hotellit olemme suunnitelleet näihin aikoihin soveltuvia elämyspaketteja.

Helsingin sydämessä on tarjolla Sinulle kansainvälisen tason kokemuksia. Meillekin tämä on uusi alku. Tutustutaan toisiimme jälleen, hyvät ystävät. 

Staycation Helsingissä

Tälle sivulle olemme keränneet hotelliemme staycation elämyspaketteja niin perheille ja pariskunnille kuin shoppailua, ruokaelämyksiä, kulttuuria ja hemmottelua kaipaaville. Tervetuloa nauttimaan Helsinki-elämyksistä!

Kämp Loves Muru

Miksi matkustaa Pariisiin, kun voit kokea ranskalaisen keittiön maut Helsingin sydämessä? Kun yhdistätte hotellilomaanne ravintola Murun, Pastiksen tai Villa Lillan pitkän kaavan illalliset, unohdatte kiireet ja huolet.

Meiltä löytyy myös muita houkuttelevia tarjouksia Katso kaikki

Hotellimme avajaispäivät

Moni hotellimme on auki. Katso jo nyt auki olevat sekä pian avautuvat hotellimme, ravintolamme sekä spa-hoitolamme - ja varaa elämyksesi Helsinkiin. 

Avoinna olevat ravintolat - tervetuloa herkuttelemaan!

Uudistuneessa Kämpin Baarissa kohtaavat hotellin avajaisvuosi 1887 ja uusi aika. Pysähdy ennen tai jälkeen cocktailin Kämp Brasserien klassikkoburgerille tai lohikeitolle. Kluuvikadun naapurissa, The Trayssa, voit herkutella rennosti terassilla. Lilla Robertsin viihtyisä Krog Roba, italialaisista mauista tunnettu Toscanini sekä vastapaistetun juurileivän ystävien lempikahvila St. George Bakery ovat myös auki.

Yksityistilaisuudet Hotel Kämpissä

Hotel Kämpin 11 juhlatilaa on rakkaudella rakennettu unohtumattomia elämyksiä varten. Upeasti sisustetuissa kabineteissa ja suuremmissa juhlatioissa voit nauttia Kämpin keittiön mestareiden taidonnäytteistä ja huomaavaisesta palvelusta tunnelmallisessa miljöössä.