Syksyllä 2021 auki olevat hotellimme, ravintolamme sekä spa-hoitolamme

Löydät alta hotelli-, ravintola- ja spakohtaiset tiedot aukiolosta ja mahdollisista muutoksista palveluissamme koskien tulevia viikkoja. Päivitämme tätä sivua.

Nauti kiireetön miniloma hotellissa viihtyen ja samalla maistuva illallinen oman huoneesi tai sviittisi rauhassa. Ravintoloidemme takeaway-annokset voit tilata joko kotiisi tai noutaa hotellilta, aikaa ja vaivaa säästäen.  Rentoutumiseen suosittelemme hemmotteluhoitoa tai hierontaa spahoitoloissamme. 

Muistathan, että olemme avoinna sinua varten. Palvelemme joka päivä Helsingin sydämessä, Espoon Leppävaarassa ja Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lämpimästi tervetuloa.

Hotellit:

Hotel Kämp | avoinna

Aamiainen

Buffetaamiainen tarjolla ravintolassa arkisin klo 6.30-10, arkipyhinä ja viikonloppuisin klo 7-11.

Ravintola Brasserie Kämp

Ravintola Brasserie Kämp on avoinna päivittäin ja tarjoilee aamiaisen lisäksi à la carte -listan annokset lounas ja päivällisaikaan.

 • Ma–to klo 11.30–22.00 (viimeiset tilaukset klo 21.30)
 • Pe klo 11.30–23.00 (viimeiset tilaukset klo 22)
 • La klo 12.00–23.00 (viimeiset tilaukset klo 22)
 • Su klo 12.00-22.00 (viimeiset tilaukset klo 21.30)

Kämpin iltapäivätee

Helsingin hienoin iltapäivätee tarjoillaan ravintola Brasserie Kämpissä päivittäin ma-la klo 14-17, su ennakkotilauksella klo 14-17.

Kämp Bar 

Kämpin Baari on avoinna joka päivä klo 11.30-00, viimeiset tilaukset päivittäin klo 23.

Room Service

Laajennettu huonepalvelumenu on hotellivieraiden käytössä 24H - tilaa Kämpin klassikot ja nauti oman huoneen tai sviitin rauhassa. 8.8 alkaen ei alkoholin myyntiä klo 22 jälkeen.

Ravintola sviitissä

Nauti herkullinen illallinen Kämpin sviitissä tai huoneessa ravintolan tapaan. Pöytävaraus 3h. Lue lisää ja varaa pöytä sviitistä.

Kämp takeaway

Tilaa huonepalvelumenun annokset kotiisi! Menu kattaa luksushotellin klassikkoannokset Kämpin tyyliin - tarjolla on mm. kaupungin parhaaksi valittu Kämpin Burger tai aamun aloitukseksi Kämpin aamiainen. Katso menu ja tilaa

Elämyspaketit

Afternoon Tea Time -elämys tarjolla joka päivä - nauti teehetki oman huoneesi tai sviitin rauhassa.

Kämp Dining -elämys, kolmen ruokalajin illallinen hotellihuoneesi tai sviittisi rauhassa.

Spa Retreat -elämys sisältäen hemmottelevan hieronnan.

Tapahtumatilat

Hotel Kämp tarjoaa pienille kokouksille, palavereille ja yksityisille tilaisuuksille räätälöidyt mahdollisuudet kokoustiloissa, hotellihuoneissa ja sviiteissä, turvallisuus huomioiden. Tiedustele lisää: +358 (0)9 5840 9520 tai events@hotelkamp.com

Kämp Spa

Kämp Span hierontoihin ja hoitoihin voi tehdä varauksia, hoitola on avoinna päivittäin: 

maanantaista lauantaihin klo 10 - 20
sunnuntaisin klo 9 - 18

Kämp Span sauna-alue ja saunat ovat avoinna aluehallintoviraston rajoituksia noudattaen.

Upper Lounge

Yksityinen olohuone, Upper Lounge palvelee Kämpin korkeimpien huoneluokkien (Executive-huoneet ja sviitit) vieraita maanantaista lauantaihin klo 15-18.00 (viimeiset tilaukset klo 17.30). Sunnuntaisin iltapäivätarjoilu toimitetaan huoneisiin huonepalvelun toimesta.


Lisätietoja:

+358 (0) 9 576 111
hotelkamp@hotelkamp.com

Hotel St. George | avoinna

Aamiainen

Buffetaamiainen tarjoillaan normaalisti ravintola Boon Namin tiloissa. Vierasmääriä säännöstellään sisäänkirjautumisen yhteydessä jaettavien kattausaikojen avulla. Voit aina tilata aamiaisen myös suoraan omaan huoneeseen toimitettuna huonepalvelumaksulla.

Otamme vastaan myös hotellin ulkopuolisia pöytävarauksia aamiaiselle saatavuuden mukaan.

St George Bakery

St. George Bakery palvelee hotellivieraitamme ja kahvilan asiakkaita päivittäin paikkarajoitusten puitteissa. Bakerysta saat mukaasi suolaiset ja makeat leivonnaiset ja kahvit. Lisäksi tarjolla myös All day menu ma-la klo 11.00 - 20.00 ja su klo 18.00 asti.

Makuelämyksiä Hotel St. Georgessa

Huonepalvelumenun herkut tilattavissanne.

Boon Nam -majoituspaketin illalliset ovat siirtyneet takaisin ravintolan omiin tiloihin. Tervetuloa staycationille!

Afternoon tea & Wintergarden

Iltapäiväteehetki Wintergardenissa on kesälomalla heinä-elokuun. Tervetuloa jälleen syyskuussa! 

Wintergarden avoinna 12.8. alkaen to - la 17.00 - 23.00 (anniskelu 22.00 asti)

St. George Care -spa

St George Care Aluehallintoviraston antaman linjauksen mukaisesti St. George Caren sauna- ja allasalue sekä kuntosali avataan rajoitetusti hotellivieraille 29.4. alkaen. Sauna- ja allasalue on myös hoidon tai hieronnan varanneiden käytössä.

Lisätietoja:

+358 9 4246 00 11 reception@stgeorgehelsinki.com

Hotel Haven | avoinna

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan buffetaamiaisena ravintolassa arkisin maanantaista perjantaihin klo 7 - 10 ja viikonloppuisin klo 8 - 11.

Lauantaisin ja sunnuntaisin mahdollisuus tilata lisämaksusta huonepalveluaamiainen huoneeseen.

Room Service

Perjantaisin ja lauantaisin tarjolla Room Service klo 14-21, menun löydät huoneesta.

Bar Haven

Tunnelmallinen Bar Haven on avoinna ke - to klo 16-23, perjantaisin klo 14-23 ja lauantaisin klo 12-23. 

Elämyspaketit

Saatavilla pariskunnille suunniteltu Rakkausloma-elämys, herkulliset illallispaketit Sue Ellen ja Ultima Fiasco, sekä Saaristoristeily & piknik -elämys.

Iltapäivätee

Hotel Havenin iltapäivätee on tauolla elo-syyskussa. Normaalisti iltapäivätee on tarjolla perjantaisin klo 14-18 ja lauantaisin klo 13-17.

Kuntosali

Hotel Havenin kuntosali on avoinna 24h rajoitetulla vierasmäärällä.


Lisätietoja:

09 681 930
info@hotelhaven.fi

Hotel Lilla Roberts | avoinna

Aamiainen

Hotellin buffetaamiainen tarjoillaan ravintola Krog Robassa vallitsevien paikkarajoitusten mukaisesti. Viikonloppuisin mahdollisuus tilata huoneeseen LUX-aamiainen lisämaksusta.

Ravintola Krog Roba

Ravintolamme palvelee seuraavasti:

Buffetaamiaiset hotellivieraillemme ravintolassa ma - pe klo 7.30 - 10 ja la - su klo 8 - 11. Ma - pe otamme myös ulkopuolisia vieraita aamiaisille.

Lounas 17.8. alkaen ma - pe klo 11.30 - 14.00.

Viikonloppubrunssit 21.8. alkaen la - su klo 12.30 - 15.00.

Illalliset ma - la klo 17.00 - 22.00 (keittiö sulkee klo 21.00). Su suljettu.

Bar Lilla e & kesäterassi

Bar Lilla e palvelee torstaista sunnuntaihin. Kasarmitorin jättiterassilta löydät ravintola Krog Roba ja St. George Bakeryn yhteispisteen, joka on avoinna 15.8. asti. Lisäksi ravintolan oma kesäterassi palvelee ravintolan sisäpihalla.

Elämyspaketit

Majoitus & illallinen -pakettien illallistarjoilu on siirtynyt takaisin ravintola Krog Robaan. Illallisia ei enää tarjolla huoneisiin. Huonepalvelumenu tarjolla.

20's Glamour -teemahuoneiden saatavuutta on pidennetty elokuun loppuun. Majoituspakettiin kuuluva kuohuva tarjolla huoneessa Bar Lilla e:n ollessa kiinni.

Kuntosali

Hotel Lilla Robertsin kuntosali on auki ja palvelee rajoitetulla vierasmäärällä.

Lisätietoja:

09 689 9880  info@lillaroberts.fi

Klaus K Hotel | avoinna

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan buffetaamupalana aamiaisravintolassa, aukioloajat arkisin klo 7.30–10.30 ja lauantaista sunnuntaihin klo 8–11. Käytämme aamiaisella kattausaikoja rajoituksista ja henkilömääristä riippuen.

Room Service

Klaus K:ssa tarjolla ravintola Toscaninin inspiroima Room Service Toscaninin aukioloaikojen puitteissa, menun löydät huoneesta.

Ravintola Toscanini

Ravintola Toscanini on avoinna. Tarkistathan ravintolan ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Kattoterassi

Kulku Sky Terracelle tapahtuu pääoven kautta. Sky Terracelle on esteetön pääsy pyörätuolilla. Tarkistathan aukioloaikamme täältä.

Bar & Lounge

Suljettuna toistaiseksi.

Elämyspaketit

Klaus K Staycation
Give me a break
Love for all
True equality

Kuntosali

Klaus K:n kuntosali avoinna rajoitetulla vierasmäärällä.

Lisätietoja:

0207704701 reception@klauskhotel.com

GLO Hotel Airport | avoinna

Aamiainen

Vieraille tarjolla aamiaispussi, varattavissa ennakkoon viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä. Vaihtoehtoisesti voit valita aamiaislipukkeen käytettäväksi Cafe Toriin (turvatarkastuksen jälkeen, portti 26), Upper Crust -ravintolaan (turvatarkastuksen jälkeen, portti 19) tai ravintola Bistrot (terminaali 2, aula 2A, ennen turvatarkastusta). Huonehinta on aina myös valittavissa kokonaan ilman aamiaista. 

Alkaen 5.7. Buffet-aamiainen ravintola Cesar´s Little Italy:ssa maanantaista-lauantaihin. Ravintola Cesar´s Little Italy sijaitsee aivan hotellin vieressä. Hotellin lipukkeella runsas aamiaisbuffet ma-la klo 6.00-9.30 

GRAB&GO! TAKE AWAY -AAMIAISVAIHTOEHDOT 

Aamiaiskassi hotellilla sunnuntai-aamuisin (tilattavissa ennakkoon, viimeistään lauantaina klo 18 mennessä, soittamalla hotellin vastaanottoon: 010 34 44 600) Aamiaiskassissa: Juustoruisleipä, Metsämarja Jogurtti (Laktoositon), Hedelmä Omena/ Banaani, Novelle Lähdevesi 0,5L, kahvi/tee

Ravintola / Takeaway

Helsinki-Vantaan lentokentän ravintolavaihtoehdot käytössäsi! Hotellin vastaanotosta ostettavissa 24/7 take away snack bag. Suoraan hotellin yläpuolella (Terminaali 2, aula 2B) sijaitsee Alepa-ruokakauppa, joka palvelee päivittäin klo 05.00-01.00. Kaupassa on hyvä valikoima erilaisia salaatteja, kolmioleipiä, wrappejä ja leipomotuotteita, normaaleiden elintarvikkeiden lisäksi. 

Lisätietoja:

0103444600 airport@glohotels.fi

GLO Hotel Sello | Avoinna

Aamiainen

Buffet-aamiainen tarjolla hotellivieraille 6.9. alkaen seuraavasti:

Ma-Pe klo 7.00 - 9.30
La-Su klo 7.30 - 10.30

Otamme saatavuuden mukaan vastaan myös hotellin ulkopuolisia aamiaisvieraita hintaan 18€/hlö.  

Terassi / aulabaari

Aulabaari on avoinna päivittäin vallitsevien rajoituksien mukaisesti. Kesäterassimme POP UP - TAPAS palvelee 1.7. alkaen to - la 16.00 - 22.00.

Ravintola / kokoustilat 

GLO Meets & Events 9. krs kokous- ja juhlatilaisuuksiin avoinna tilauksesta.

Ravintola GLO Grill Kitchen avoinna ryhmille tilauksesta. Kokouslounaat saatavilla min 8 hengen kokouspaketteihin. 

WOLT kuljettaa lähiravintoloiden annokset suoraan hotellille! Tilaa osoitteeseen Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo ja pyydä toimitus GLO Hotel Sellon vastaanottoon. Noutaessasi ruoan tarjoamme välineet, kuten aterimet ja pöytäliinan, mukavaan ruokailuun.

Hotellin naapurissa Prisma Sello on avoinna joka päivä klo 06.00 - 24.00. Lisäksi GLO Water Bar tarjoaa maksuttoman lasipullollisen vettä kuplilla tai ilman. Käytössäsi on myös vastaanoton läheisyydestä löytyvä mikroaaltouuni.

Lisätietoja:

0103444200
sello@glohotels.fi

Hotel Fabian | avoinna

Aamiainen

 • Arkisin klo 8 - 10 ja viikonloppuisin klo 8 -11
 • 16.8. alkaen ma - pe klo 7.30 - 10 ja la - su klo 8 - 11

Herkullinen buffetaamiainen tarjoillaan  Hotel Fabian 1.kerroksessa. Hotellin ollessa täynnä säännöstelemme vierasmääriä aamiaisalueella jakamalla kattausajat sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Sisäpihan terassi ja baari

Hotel Fabianin viihtyisä sisäpihan terassi on auki sään salliessa päivittäin klo 9 - 23. Aulabaarimme palvelee vastaanoton yhteydessä. Tervetuloa nauttimaan!

GLO Hotel Kluuvi | avoinna

Aamiainen

Herkullinen buffetaamiainen tarjoillaan GLO Hotel Kluuvin 2.kerroksessa turvallisuus huomioiden ma - pe klo 7.30 - 10.30 ja la - su klo 8.30 - 11.30. Hotellin ollessa täynnä säännöstelemme aamiaistilojen vierasmääriä jakamalla kattausaikoja sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisätietoa vastaanotostamme.

Ravintola The TRAY & kesäterassi

GLO Hotel Kluuvin yhteydessä toimiva ravintola The TRAY on avoinna ti - la klo 16.00 - 23.00 (anniskelu klo 22.00 asti ja keittiö on auki klo 17.00 - 21.00). 

Lounasta tarjolla ma - to klo 11.30 - 13.30.

Kesäterassimme tarjoaa pientä purtavaa ma klo 16.00 - 23.00 (anniskelu klo 22 asti). Terassi auki säiden salliessa!

GLO Hotel Art | avoinna

Aamiainen

Herkullinen buffetaamiainen tarjoillaan arkisin maanantaista perjantaihin 7.00-10.00. Viikonloppuisin tarjoamme aamiaisbuffetin kello 8.00-11.00. Hotellin ollessa täynnä säännöstelemme vierasmääriä aamiaisalueella jakamalla kattausajat sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Sisäpihan terassi ja baari

Aulabaarimme palvelee vastaanoton yhteydessä vallitsevien rajoitusten mukaisesti. Palvelemme aulabaarista myös GLO Hotel Artin sisäpihan terassille, joka on auki aina sään salliessa. Tervetuloa nauttimaan!

Illallinen turvallisesti omassa huoneessanne

Meillä on lähes tuhat pientä ravintolaa Helsingin sydämessä. Ravintolat kutsuvat sinut nauttimaan turvallisesti, sillä vieraana olet vain sinä ja seuralaisesi.

Lue lisää & varaa

Ravintolat & baarit:

Ravintola Brasserie Kämp | avoinna, tarjolla lisäksi 24H takeaway

Aamiainen

Buffetaamiainen tarjolla ravintolassa arkisin klo 6.30-10, arkipyhinä ja viikonloppuisin klo 7-11.

Ravintola Brasserie Kämp

Ravintola Brasserie Kämp on avoinna päivittäin ja tarjoilee aamiaisen lisäksi poikkeusajan à la carte -listan annokset maanantaista perjantaihin klo 11.30–23, lauantaista sunnuntaihin klo 12-23. Viimeiset tilaukset päivittäin klo 22.

Kämpin iltapäivätee

Helsingin hienoin iltapäivätee tarjoillaan ravintola Brasserie Kämpissä päivittäin ma-la klo 14-17, su ennakkotilauksella klo 14-17.

Kämp Bar 

Kämpin Baari on avoinna joka päivä klo 11.30-00, viimeiset tilaukset klo 23.

Kämp 24H Takeaway

Hotel Kämpin huonepalvelumenu nyt tilattavissa kotiisi! Menu kattaa luksushotellin klassikkoannokset Kämpin tyyliin - tarjolla on mm. Kämpin aamiainen ja kaupungin parhaaksi valittu Kämpin Burger.  Tilaus noudettavissa hotellilta tai tilattavissa kotiisi pääkaupunkiseudulla. Katso menu ja tilaa nyt


Lisätietoja:

+358 (0)50 585 1165

 brasserie@hotelkamp.com

St. George Bakery | avoinna

St. George Bakery  palvelee vieraitaan päivittäin Helsingin Yrjönkadulla! Nauti herkut paikan päällä kahvilassa tai kesäterassillamme tai poimi mukaan herkulliset lounaat, suolaiset ja makeat, kahvit sekä juureen tehdyt leivät.

Tänä kesänä löydät St. George Bakeryn myös Helsingin Kasarmitorin jättiterassilta yhdessä ravintola Krog Roban ja muiden ravintoloitsijoiden kanssa. Tervetuloa! 

Lisätietoja:

+358 9 4246 0060
bakery@stgeorgehelsinki.com

Ravintola Krog Roba | avoinna

Ravintolamme palvelee seuraavasti:

Buffetaamiaiset hotellivieraillemme ravintolassa ma - pe klo 7.30 - 10 ja la - su klo 8 - 11. Ma - pe otamme myös ulkopuolisia vieraita aamiaisille.

Lounas 17.8. alkaen ma - pe klo 11.30 - 14.00.

Viikonloppubrunssit 21.8. alkaen la - su klo 12.30 - 15.00.

Illalliset ma - la klo 17.00 - 22.00 (keittiö sulkee klo 21.00). Su suljettu.

Kasarmitorin jättiterassi Palvelemme tänä kesänä myös Helsingin Kasarmitorin jättiterassilla yhdessä St. George Bakeryn kanssa. Kesäterassi on avoinna 15.8. asti.

Lisätietoja:

09 6824 2860
events@lillaroberts.fi

Ravintola The Tray | avoinna

The TRAY kesäterassi ja baari

 • Maanatai klo 16.00-23.00 terassin snack menu saatavilla klo 22.00 asti (anniskelu päättyy klo 22)
 • Tiistai  - Lauantai klo 16.00-23.00 (anniskelu päättyy klo 22) 


A´la carte illallinen

 • Tiistai - Lauantai 17 - 23 ( anniskelu ja keittiö 22 asti)
 • Sunnuntai - Maanantai sekä arkipyhinä suljettu.

Lounas  

 • Maanantai - Torstai klo 11.30 - 13.30

Nähdäänhän pian The TRAYssa! 

Seuraavat ravintolat ovat myös auki: 

Kämp Bar

Bar Haven 

Wintergarden

Bar Lilla E 

Ravintola Toscanini 

Ravintola Haven (tilausravintolana)

The TRAY

Seuraavat ravintolat ovat tilapäisesti suljettu:

GLO Grill Kitchen suljettu toistaiseksi

Spahoitolat:

Kämp Spa | avoinna

Kämp Span hierontoihin ja hoitoihin voi tehdä varauksia, hoitola on avoinna päivittäin: 

maanantaista lauantaihin klo 10 - 20
sunnuntaisin klo 9 - 18

Kämp Span sauna-alue ja saunat ovat myös avoinna aluehallintoviraston rajoituksia noudattaen.

Kämp Span kuntosali on avoinna 24H.

Lisätietoja:

09 5761 1330
info@kampspa.fi

St. George Care -spa | avoinna

St. George Caren saunat, uima-allas ja kuntosali ovat avoinna hotellivieraille rajoitetusti 29.4.2021 alkaen. 

Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti rajoitamme tiloissa kerrallaan olevaa henkilömäärää, jotta voimme taata turvallisen sauna- ja allashetken kaikille kävijöille. 

Tiloihin otamme rajoitetun määrä vieraita kerralla, ja tätä varten tarjolla on rajoitettu määrä 30 minuutin sauna- ja allasvuoroja.     

Lisätietoja:

+358 9 4246 00 50 care@stgeorgehelsinki.com