Kämp Collection Hotels Häät

Hääpaikat Helsinki

Ikimuistoiset hääjuhlat vaativat upeat tilat ja palvelut, siksi onnistuneimmat häät alkavat hääpaikan valinnasta.

Kämp Collection Hotelsien kauniit hääpaikat Helsingin keskustassa soveltuvat erinomaisesti niin isojen kuin pienempienkin hääjuhlien järjestämiseen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman juhlatiloja ja hääpaketteja, jotka ovat helposti räätälöitävissä toiveittenne mukaisesti. Salimme ovat täysin muokattavissa pöytäjärjestelyistä aina palveluun asti.

Hääyö Helsingissä

Hääyö kruunaa tärkeän päiväsi. Hääyöpaketit kuuluvat jokaiseen hotelliimme. Häämajoitus sisältää kaikkea aina samppanjasta yllätyslahjoihin ja käsintehdyistä suklaista räätälöityyn huonepalveluun. Tarjoamme mutkatonta ja henkilökohtaista palvelua isolla sydämellä - haluamme aidosti tehdä päivästäsi täydellisen.

Häät

Lue vinkkimme 6 x erilaisiin häihin!

Ikimuistoiset hääjuhlat vaativat upeat tilat ja palvelut. Helsingin keskustan hotelleissamme on montaa ainutlaatuista juhlatilaa, joissa järjestät niin isot häät kuin intiimin juhlaillallisen. Kun järjestät vihkimisen samassa tilassa, ei juhlavieraiden kuljetuksesta paikasta toiseen tarvitse huolehtia. Ja mikä parasta, juhlinnan jälkeen niin morsiuspari kuin juhlavieraatkin voivat hipsiä omaan hotellihuoneeseen ja herätä uuteen päivään hotelliaamiaisen hemmottelussa!

Juhlatilat & hääyö

Hotel Kämp

Vietä ikimuistoinen hääjuhla historiallisessa Hotel Kämpissä, viiden tähden romanttisessa ympäristössä. Luomme tilaisuudestanne ikimuistoisen, oli toiveenanne sitten intiimi illallinen perhepiirissä tai upea häävastaanotto kauniissa Peilisalissa.

Hotel Haven

Vietä unohtumattomat häät tunnelmallisessa Sundmanin talossa, merellistä Helsinkiä ihaillen. Yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä ansaitsee täydellisen miljöön. Tarjoamme hääpareille rauhalliset ja kauniit puitteet hääjuhlasta, yöstä ja kiireettömästä aamusta nauttimiseen.

Lilla Roberts

Lämpimästi tervetuloa viettämään rentoa hääjuhlaa tyylikkääseen pohjoismaalaiseen ravintolamiljööseen. Hääpäiväsi kruunaa romanttinen hääyö Hotel Lilla Robertsin tunnelmallisissa huoneissa. Aamulla tarjoilemme runsaan huoneeseenne  hääaamiaisen valitsemananne aikana. 

Klaus K Hotel

Vietä ikimuistoiset häät Helsingin sydämessä. Yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä vaatii täydellisen sijainnin ja romanttiset olosuhteet. Hotel Klaus K:n ympäristö huokuu kaunista historiallista Helsinkiä ja sisustus kansallisromantiikkaa modernissa muodossa.

GLO Hotels

GLO Hotelleissa tarjoamme täydelliset puitteet unelmien päivääsi. Meillä voit juhlia hääpäivääsi tai vuosipäivääsi erikoisjärjestelyillä - juuri kuten toivot. Upeat ja muuntautumiskykyiset juhlatilamme tarjoavat unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille.

Hääyö

Hotel St. George

Olemme luoneet St. George #rakkaudella kokemuksen sinulle ja ja elämäsi tärkeille ihmisille. Personallisia valintoja, merkityksellisiä yksityiskohtia ja rakkautta.

Hotel Fabian

Helsinki ja romanttinen hääyö – Hotel Fabian tarjoaa täydellisen ympäristön! Hotel Fabianin hääyöpaketti tarjoaa kiireettömän hetken hääjuhlien jälkeen, jolloin teillä on aikaa nauttia toisistanne ja läheisyydestä.

Haluaisin saada tarjouksen juhlatilasta

Pyydä juhlatilatarjous

Vieraamme kaipaavat majoitusta

Pyydä ryhmämajoitustarjous