Toimitusehdot Kämp Collection Hotels lahjakorttikauppaan / Yleiset toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot koskevat Kämp Collection Hotels (jäljempänä Kämp Collection Hotels), y-tunnus: 2159675-5, verkkosivuston kautta tilattuja lahjakortteja, hotelleissa paikan päällä maksettuja tai laskutettuja lahjakortteja. Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan Kämp Collection Hotelsin ja lahjakortin ostajan (jäljempänä ostaja) sekä Kämp Collection Hotelsin ja lahjakortin saajan välisessä sopimussuhteessa. Lahjakortin ostaja ja saaja voivat olla sama henkilö. Kämp Collection Hotelsilla on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu.

Palvelukohtaisten erityisehtojen soveltaminen

Kunkin palvelun kuvauksen yhteydessä on esitetty kyseistä palvelua koskevat ehdot sekä mahdolliset erityisehdot. Palvelukohtaisia erityisehtoja sovelletaan näiden yleisten toimitusehtojen lisäksi. Mikäli palvelukohtaisten erityisehtojen ja näiden yleisten toimitusehtojen välillä on ristiriita, sovelletaan palvelukohtaisia erityisehtoja.

Ostoprosessi

Ostaja ostaa lahjakortin Kämp Collection Hotelsin verkkokaupasta. Kämp Collection Hotelsin yhteistyökumppani CardPlus Oy (y-tunnus 2784644-4) lähettää ostetut lahjakortit ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan osoitteeseen (ostaja tai lahjakortin saaja), kun ostotapahtuma ja ostajan maksusuoritus on rekisteröitynyt järjestelmään. Lahjakortit lähetetään ostajan valitsemalla lähetystavalla. Kämp Collection Hotelslähettää ostajalle sähköpostitse tilausvahvistuksen ostetusta lahjakortista. Kämp Collection Hotelsin verkkokaupassa ilmoitetut hinnat sisältävät mahdollisen arvonlisäveron. Lahjakorttien hintaan lisätään toimitustapakohtainen toimitusmaksu. Toimitusmaksu ilmoitetaan toimitustavan valinnan yhteydessä. Alle 18-vuotiaalta ostajalta edellytetään edunvalvojan suostumus ostamiselle. Kämp Collection Hotelsvoi varmistaa edunvalvojan suostumuksen sähköpostitse tai puhelimitse. Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset toimitusehdot ja palvelukohtaiset erityisehdot. Käyttäessään lahjakortin sen saaja hyväksyy lahjakortin ostohetkellä voimassa olleet yleiset toimitusehdot sekä palvelukohtaiset erityisehdot. Kämp Collection Hotelstoimittaa lahjakortin mukana palvelukohtaiset erityisehdot.

Lahjakortin sisältö

Voimassa oleva lahjakortti kelpaa maksuksi lahjakortissa ilmoitettuun palveluun ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Palvelun sisältö on mahdollisimman tarkasti kuvattu Kämp Collection Hotelsin verkkokaupan sivustolla. Jos palvelusta kuitenkin herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Kämp Collection Hotelsin myyntipalveluun sähköpostitse tai puhelimitse:

Lahjakortin voimassaolo

Lahjakortti on voimassa lahjakortissa ilmoitettuun päivämäärään asti. Jollei palvelukohtaisissa erityisehdoissa ole muuta mainittu, lahjakortti on voimassa 12 kk sen ostopäivästä. Palvelu on käytettävä lahjakortin voimassaoloaikana.

Tarjoukset ja alennuskoodit

Tarjoukset ovat voimassa vain ilmoitetun ajan. Tarjouksia ei voi yhdistää toisiin tarjouksiin ellei niin erikseen mainita.

Lahjakortin käyttäminen

Lahjakortti toimii maksuvälineenä lahjakortissa ilmoitetun palveluntarjoajan palveluun. Lahjakortti on esitettävä palveluntarjoajalle palvelua maksettaessa. Useimmat Kämp Collection Hotelsin myymät palvelut edellyttävät ennakkoon tehtävää varausta. Lahjakorttia vastaan ei palauteta rahaa, eikä käyttämättömiä palveluja hyvitetä.

Peruutusoikeus

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty. Peruutusoikeutta ei myöskään ole, jos palvelun ajankohta on varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruuttamisen yhteydessä. Kämp Collection Hotelssuorittaa mahdolliset hyvitykset ostajan ilmoittamalle pankkitilille kuukauden kuluessa peruutuksen vastaanottamisesta. Kämp Collection Hotelsilla on oikeus mitätöidä lahjakorttitilauksen lahjakortit, mikäli maksua ei ole vastaanotettu yleisten laskutusehtojen puitteissa 14 vrk sisällä kokonaisuudessaan.

Lahjakortin vaihto ja takaisinlunastus

Käyttämätön lahjakortti voidaan sen voimassaoloaikana vaihtaa toiseen samanhintaiseen tai halvempaan Kämp Collection Hotelsin lahjakorttiin. Ostajan tai lahjakortin saajan on palautettava lahjakortti vaihtopyynnön yhteydessä. Kämp Collection Hotelsin ei palauta alkuperäisen lahjakortin ja uuden lahjakortin nimellisarvojen mahdollista erotusta. Lahjakortin vaihto ei muuta lahjakortin alkuperäistä voimassaoloaikaa. Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.

Vastuunrajoitus

Kämp Collection Hotelsin myymät lahjakortit oikeuttavat maksuvälineeksi lahjakortissa ilmoitetusta palvelusta ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Kämp Collection Hotelsin vastuu rajoittuu aina enintään lahjakortin nimellisarvoon. Kämp Collection Hotels ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure, kuten esimerkiksi lakosta, työsulusta, maksuvälinesaarrosta, tietoliikennehäiriöstä.

Yksityisyydensuoja

Palveluun sovelletaan Kämp Collection Hotelsin yksityisyydensuojakäytäntöä, joka löytyy osoitteesta https://www.kampcollectionhotels.com/tietosuojaseloste.

Muutokset tilaus- ja toimitusehtoihin

Kämp Collection Hotels pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Sovellettava lainsäädäntö ja oikeuspaikka

Näihin yleisiin toimitusehtoihin sekä Kämp Collection Hotelsin ja ostajan ja lahjakortin saajan väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimussuhteesta aiheutuvat erimielisyydet ratkaisee Helsingin käräjäoikeus. Siltä osin kuin sopimukseen sovelletaan kuluttajansuojalakia, sopimuksen osapuolena oleva kuluttaja voi nostaa kanteen myös kotipaikkansa käräjäoikeudessa.

Maksut

Tuotteet ja palvelut maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. Online –varausjärjestelmässä voidaan maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla. Maksaminen tapahtuu Paytrailin tai Adyen tuottaman palvelun välittämänä.

Mikäli maksun suorittaa luottokortilla, Kämp Collection Hotels toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail (www.paytrail.com/) tai Adyen (www.adyen.com). Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Poikkeuksellisesti lahjakortit voidaan pyynnöstä laskuttaa. Kämp Collection Hotels soveltaa laskutuksen osalta yleisiä laskutusehtoja https://www.kampcollectionhotels.com/laskutusehdot. Kämp Collection Hotelsilla on oikeus mitätöidä lahjakorttitilauksen lahjakortit, mikäli tilausta ei ole maksettu kokonaisuudessaan yleisten laskutusehtojen puitteissa 14 vrk sisällä siitä, kun ostaja on vastaanottanut lahjakortit.

Päiväys 12.3.2021