Juhlatilat Helsinki

Oletko järjestämässä unohtumattomia juhlia lähipiirin kesken? Olipa juhlasi suuri tai pieni, meiltä löytyy sinulle täydelliset juhlatilat Helsingin keskustsassa. 

Ikimuistoiset juhlat

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa tekemään tilaisuudestasi ikimuistoisen ja herkulliset tarjoilut kruunaavat juhlasi. Häät, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, ristiäiset, karonkka, syntymäpäivät, muistotilaisuus tai muu unohtumaton tilaisuus – anna meidän auttaa.

Tutustu monipuolisiin vaihtoehtoihimme ja järjestetään yhdessä juuri teidän näköinen juhla. Annamme mielellämme neuvoa juhlapaikan valinnassa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä

Myyntipalvelu avoinna:
ma-pe 8-17

09 5619 2700 
Kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min

events@strawberry.fi

Hotel Kämp

Hotel Kämpin Private Dining tarjoaa mahdollisuuden nauttia ravintolakokemuksista miellyttävässä, yksityisemmässä miljöössä.

Hotel St. George

Hotel St. Georgen Wintergardenin yhteydessä olevat kolme yksilöllistä tilaa ovat erinomaisia tiloja juhlatilaisuuksille, kokouksille tai vain hetkille yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Hotel Haven

Restaurant Haven luo upeat puitteet 15-100 henkilön yksityistilaisuuksiin, maistuvista lounaista aina onnistuneisiin cocktail-juhliin ja häihin asti.

Lilla Roberts

Häät, syntymäpäivät tai lakkiaiset tulossa? Haluatko juhliisi rennon pohjoismaalaisen tunnelman? Tervetuloa järjestämään juhlat Roballa!

Klaus K Hotel

Häät, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, ristiäiset, rippijuhlat, karonkat, muistotilaisuudet. Meillä on vankka kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä.

GLO Hotels

GLO Hotellien tilat Espoossa ja Helsingissä sopivat kakenlaisille tapahtumille. Olkoon tilaisuutesi kokous, perhejuhlat tai vaikka yrityksen pikkujoulut, GLO Hotellien tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat vuoden onnistuneimmat kohtaamiset.