Brunssi ja aamiainen Helsingissä

Brunssi tulee englannin kielen sanoista breakfast (aamiainen) ja lunch (lounas); brunch. Brunssi on erinomainen keino nauttia samalla pitkästä aamiaisesta, kevyestä lounaasta ja kiireettömästä yhdessäolosta erityisesti viikonloppuisin. 

Tällä hetkellä viikonloppubrunsseja tarjoilevat Hotel Lilla Roberts, Hotel Haven, Klaus K Hotel, Hotel AX sekä Hotel Kämpin Peilisali. 

Hotelliaamiaista olet tervetullut nauttimaan kaikissa hotellissamme. Jotta voimme varmistaa sinulle pöydän, suosittelemme pöytävarauksen tekemistä.

Viikonloppubrunssit

Viikonloppubrunssi Krog Robassa

Brunssi Helsingin keskustassa, tarjolla monipuolisia ruokia suolaisesta makeaan, tule kokeilemaan! Krog Roban herkullinen brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12.30–15.00. You Are Invited!

Teemabrunssilla joka toisena lauantaina nautitaan Taittinger-samppanjaa! Hinta samppanjabrunssille on 50 € / henkilö.

Havenly Brunch Hotel Havenissa

Havenly Brunch on ainutlaatuinen, hurmaava viikonloppubrunssi historiallisessa Ravintola Havenissa. Brunssi on herkullinen kokonaisuus brunssiklassikoita ja Havenin erikoisuuksia, elämyksen kruunaa upea miljöö merinäköalalla. Brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–14.30, lämpimästi tervetuloa.

Viikonloppubrunssi Hotel AX:ssa

Hotel AX:n viikonloppubrunssilla pääset nauttimaan herkullisista buffetpöydän antimista. Brunssin jälkeen voit päästää sisäisen taiteilijasi valloilleen ja tehdä oman teoksen. 

Brunssi on tarjolla aina lauantaisin klo 11.30-14.

Hotelliaamiaiset

Aamiainen Hotel Kämpissä

Lämpimästi tervetuloa Kämpiin aloittamaan aamu Helsingin hienoimmalla aamiaisella Esplanadin maisemia ihaillen. Kämpin aamiaisella kohtaavat klassiset annokset ja kotimaiset erikoisuudet, Kämpin Signature-tuotteet viimeistelevät kokonaisuuden. Kämpin aamiaiseen kuuluvat lämpimät tuotteet tilataan mieltymyksen mukaan pöytään, aamiaisen kylmät tuotteet ovat tarjolla runsaassa buffetissa. 

Aamiainen Hotel St. Georgessa

Hyvä aamu alkaa St. Georgen pohjoismaisella aamiaisella, joka on rakkaudella ja huolella suunniteltu. Olemme etsineet pöytäämme juurevia, luonnonmukaisia tuotteita, joista itse pidämme ja uskomme myös sinun nauttivan. Aamiaiseen kuuluu myös ammattitaidolla valmistetut erikoiskahvit sekä vastapuristettu mehu. 

Aamiainen Hotel Havenissa

Havenin hotelliaamiainen on paras tapa aloittaa aamu Helsingin keskustassa. Runsas aamupala on katettu hotellin Etelärannan puoleiseen rakennukseen, tunnelmalliseen ja historialliseen Sundmanin taloon. Ravintolasalin ikkunoista avautuu näkymä Kauppatorille, kohti merellistä Helsinkiä.

Aamiainen Hotel Lilla Robertsissa

Tervetuloa nauttimaan hyvästä aamusta Hotel Lilla Robertsin aamiaiselle. Herkullinen ja raikas aamiainen tarjoillaan upean ravintola Krog Roban tiloissa. 

Aamiainen Hotel Fabianissa

Kun kaipaat kotoisaa aamiaista Helsingin keskustassa suuntaa Hotel Fabianiin. Katamme pöytään muun muassa luomupuuroa sekä legendaarisen Kanniston leipomon valmistamia ja suurella sydämellä leivottuja herkkuja. Aamukahvittelijoidemme kupeissa höyryää Löfbergin luomukahvi ja teenjuojat nauttivat talon korkealuokkaisesta luomuteevalikoimasta. Luettavanasi on myös valikoima lehtiä.

Aamiainen Klaus K Hotelissa

Me Klaus K Hotellissa haluamme tarjota aamiaisen, joka ovat valmistettu laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, ja jonka valikoima on monipuolinen. Noutopöytämme notkuvat herkullisia vaihtoehtoja halusitpa sitten raikkaan, terveellisen tai erityisen ravitsevan aamupalan. 

Haluamme huomioida kaikenlaiset ruokailijat aamiaistarjoilussamme. Pidämme huolen, että noutopöydästä löytyy jokaiselle jotakin – niin vegaaneille, keliaakikoille kuin laktoosi-intoleranteille.