Kämp Collection Hotels

Helsingin maineikkaimmat ja laadukkaimmat hotellit keskellä kaupunkia

Kämp Collection Hotels on hotellikonserni, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St George Care. Kämp Collection Hotelsissa työskentelee n. 600 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 90 miljoonaa euroa. 

Konsernin kansainvälisesti tunnetuin hotelli on vuonna 1887 perustettu legendaarinen Hotel Kämp. Lisäksi Kämp Collection Hotelsiin kuuluvat design-hotelli Klaus K Hotelli sekä suosittu lifestyle-hotelliketju GLO Hotels, luksus-hotelli Hotel Haven, elegantti, mutta moderni Hotel Lilla Roberts ja erityisen arvostettu Hotel Fabian. Uusin lisäys hotellivalikoimaan on 2018 keväällä avattu luksushotelli Hotel St. George.

Nordic Hotels & Resorts 

Me olemme osa pohjoismaista Nordic Choicen itsenäisten hotellien perhettä, jonka nimi on Nordic Hotels & Resorts.

Nordic Hotels & Resorts tarjoaa lähes 40 ainutlaatuista hotellia Pohjoismaissa: Maailman ensimmäisen jäähotellin, Skandinavian upeimmat kylpylät, puhuttelevimmat design-hotellit sekä kaupunkien korvaamattomimmat kohtaamispaikat. Meistä jokainen on erilainen ja meille jokainen vieras on erityinen.

Nordic Hotels & Resorts kuuluu Nordic Choice Hospitality Groupiin, joka tunnetaan Suomessa mm. Clarion-hotelleistaan sekä Pohjoismaissa yksilöllisistä hotelleistaan yhtiön Nordic Hotels & Resorts -portfoliossa.

Yhteiskuntavastuu

Kämp Collection Hotelsin ravintola- ja hotelliyksiköt ovat vuosittain aktiivisesti mukana ajankohtaisissa hyväntekeväisyysprojekteissa.

Jokainen yksikkö omaa vahvan identiteetin ja täten päättää myös omasta panostuksestaan yhteiskuntavastuusta puhuttaessa.

Yhteiskuntavastuu ja ympäristön huomioiminen ovat Kämp Collection hotelleille tärkeitä teemoja.

Ympäristöystävällistä luksusta

Kämp Collection Hotelsin kaikki kymmenen hotellia ovat Green Key -sertifioituja.