Kämp Collection Hotels Spa

Aikaa arjen yläpuolella

Tervetuloa Kämp Collection Hotelsin hyvinvoinnin maailmaan. Etsit sitten hemmottelua, mielenrauhaa tai vaikkapa vain hieman omaa aikaa, henkilökohtaisesti räätälöidyt, kokonaisvaltaiset hoitomme kuljettavat sinut arjen yläpuolelle. Valitse alta mieluisesi Spa ja varaa aika hemmotteluun.

Hemmotteluhetki isommalle porukalle? Kyllä kiitos! Spamme tarjoavat monia erilaisia elämyksiä ryhmille, kysy lisää:
Kämp Spa: +358 9 5761 1330, info@kampspa.fi
St. George Care: +358 9 4246 00 50, care@stgeorgehelsinki.com

Kämp Spa

Arjen rytmi hidastuu jo sisään astuessasi. Etsit sitten hemmottelua, mielenrauhaa tai vaikkapa vain hieman omaa aikaa, henkilökohtaisesti räätälöidyt, kokonaisvaltaiset hoitomme kuljettavat sinut arjen yläpuolelle. Kaikkiin hoitoihin sisältyy tunnelmallisen saunaosaston käyttö sekä ennen hoitoa että sen jälkeen. Saunaosastolla käytettävissäsi on lempeä eukalyptus-sauna, suomalainen sauna sekä lämmitetyt lepodivaanit.

Meillä voit päästää irti päivittäisistä velvollisuuksistasi ja antaa ajatuksen vaeltaa kiireettömästi kauas pois, aina kaupungin kattojen yli.

St. George Care

Hotel St. George on Pohjoismaiden ensimmäinen hotelli, joka tarjoaa vierailleen aivan uudenlaista synergiaa: täyden palvelun luksushotellin ja kokonaisvaltaista mielen, sielun ja kehon hoitoa. St. George Care spa-konsepti uima-altaineen, sauna- ja lepotiloineen sekä hoitohuoneineen yhdistävät mielen ja kehon hyvinvoinnin.

Hemmottelulomat & Spa-paketit

Hotel Kämp: Spa Retreat

Tervetuloa nauttimaan hienoimpia hemmottelun hetkiä Hotel Kämpiin, Kämp Span ylelliseen rauhaan. Samalla Kämpin viihtyisät huoneet ja sviitit tarjoavat turvasataman lähellä, silti kaukana kaikesta.

Hinta alk. 440 € / yö kahdelle

Hotel St. George: Wellness Staycation

Hyvinvointilomalla kehosi ja mielesi saavat kaipaamaansa virkistystä upeassa Hotel St. Georgessa, Vanhan kirkkopuiston vieressä. Hyvinvointipakettiin kuuluu majoituksen ja herkullisen aamiaisen lisäksi yksi tai kaksi kasvohoitoa tai hierontaa St. George Care -spassa.

Yhdellä hoidolla:
Hinta alk. 420 € / yö kahdelle

Kahdella hoidolla:
Hinta alk. 490 € / yö kahdelle