Baarit Helsingissä

Kämp Collection Hotelsin baarit tarjoavat jokaiselle jotain. Helsingin hienoimpia elämyksiä pääsee kokemaan legendaarisessa Kämp Barissa ja Hotel St. Georgen upea Wintergarden kutsuu viettämään tunnelmallista iltaa taiteen keskellä. Viskin, rommin ja konjakin ystäville Bar Haven on täydellinen kohtauspaikka ja innovatiivisia cocktaileja kaipaavan kannattaa suunnata Bar Lilla e:hen. Bar Fabian ja GLO Art Lounge ovat rauhallisempia ja kotoisempia vaihtoehtoja intiimimpään illanviettoon yksin tai yhdessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kämp Bar

Historiallinen Kämp Bar on kerännyt kaupunkilaiset ja matkailijat yhteen jo vuodesta 1887. Se on Helsingin illanviettopaikkojen klassikko, ja jo sijaintinsakin puolesta koko eloisan kaupungin ytimessä. 

Wintergarden

Siitä lähtien kun Hotel St. George avasi ovensa toukokuussa 2018, taidejanoiset ihmiset ovat vaeltaneet Wintergardenin lasikaton alle ihailemaan Pekka Jylhän teosta Learning to Fly – sekä maistelemaan teoksesta inspiraationsa saanutta cocktailia.

Bar Haven

Hotel Havenin ainutlaatuinen ja viihtyisä Bar Haven on täydellinen paikka nauttia rennosta tunnelmasta. Lue päivän lehti mukavasti takkatulen äärellä, ota lasilliset ystävien kanssa tai vaihda vapaalle päivän päätteeksi istumalla kiireettömästi iltaa. Baarin valikoima on legendaarinen. Viskin, rommin, konjakin sekä samppanjan ystäville baari on todellinen kohtauspaikka. Tervetuloa!

Bar Lilla e.

Hotel Lilla Robertsin Bar Lilla e:ssä haastamme tutut normit. Käytämme cocktaileihin pohjoismaista luovaa hulluutta ja lopputuloksena on juomaluomuksia, joista kelpaa nautiskella pimenevinä syysiltoina. Istahda töiden jälkeen avoimeen kutsuvaan baariimme ja maista maukas cocktail!

GLO Art Lounge

GLO Art Lounge Bar on omiaan rentoon ruokailuun ja oleiluun keskellä Helsingin kiehtovimpia design-kortteleita. Kohota malja elämälle ja nauti jugendlinnan tunnelmasta!

Bar Fabian

Istahda alas nimikko-oluellemme tai lasilliselle luomuviiniä Hotel Fabianin viihtyisään aulabaariin kuin omaan olohuoneeseesi. Kesäisin voit nauttia juomasi sisäpihamme terassilla ja talvella tarjoamme omalla reseptillä laadittua glögiämme. Tervetuloa!