Kämp Collection Hotels Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Oletko tulossa minilomalle Helsinkiin tai nauttimaan staycationista Helsingin parhaimmissa hotelleissa? Vieraanamme saat valikoituja etuja myös yhteistyökumppaneiltamme. Tutustu kumppaneihimme ja tee vierailustasi entistäkin ikimuistoisempi!

Stockmann

Stockmannin kanta-asiakkaana olet lämpimästi tervetullut nauttimaan hienoimmista hetkistä ja elämyksistä Kämp Collection Hotels -hotelleihin. Tarjoamme sinulle kanta-asiakkuutesi kunniaksi ainutlaatuisia Stockmann-etuja vapaa-ajan viihtymiseen. Edut vaihtuvat sesonkien mukaan.

Tutustu Stockmann-etuihin

Finnair

Finnair on Suomen suurin ja yksi maailman vanhimmista edelleen toimivista lentoyhtiöistä. Finnairin kanta-asiakasohjelman jäsenenä voit kerätä ja käyttää pisteitä ja nauttia eduista ja tarjouksista Kämp Collection Hotelseissa. 

Kämp Collection Hotels tarjoaa Finnair Plus -jäsenille ainutlaatuisia etuja ja unohtumattomia kokemuksia ylellisissä hotelleissamme ja ravintoloissamme. Tarkista alta ajankohtaiset etumme Finnair Plus -jäsenille.

Tutustu Finnair-etuihin

Art Card -kortti

Kun yövyt missä tahansa Kämp Collection Hotelsin kymmenestä hotellista, saat vastaanotostamme Art Card 2023 -taidemuseokortin. Kortti oikeuttaa  -20 % etuun pääsylipun hinnasta yhteistyömuseoissamme Helsingissä ja Espoossa. Taidekortti on voimassa 31.12.2023 asti ja yksi etu oikeuttaa yhteen museokäyntiin.

Valitse kiinnostavin tai kierrä samalla vierailulla vaikka kaikki yhteistyötaidemuseot: Ateneum (aukeaa huhtikuussa 2023), DesignmuseoKiasmaHAMTaidehalliSuomen valokuvataiteen museo sekä EMMA / Näyttelykeskus WeeGee.

Lue lisää