Ravintolat Helsingin keskustassa

Kämp Collection Hotelsin ravintolat Helsingin keskustan parhailla sijainneilla tarjoavat sinulle herkullisia makuelämyksiä. Etsit sitten ravintolaa rentoon ruokailuun tai edustustilaisuuteen tai ylellistä baaria illanviettoon, löytyy etsimäsi ravintola meiltä. Ravintoloihimme kuuluu muun muassa Brasserie Kämp, joka tarjoaa ylellisiä makunautintoja, mukava ja trendikäs Krog Roba sekä italialainen ravintola Toscanini. Jos etsit täydellistä pihviä, astu sisälle GLO Grill Kitcheniin.

Tomi Björckin ravintola hotellissamme

Upea Tomi Björckin ravintola Boon Nam palvelee Hotel St. Georgen yhteydessä.

Tarkasti kuratoidut menut ovat Björckin tuliaisia Aasiasta ja hienostuneet maut sopivat hyvin yhteen hotellimme ylellisten puitteiden kanssa.

Tutustu ravintolaan alta ja varaa upea illalliselämys hotelliimme!

Lue lisää

Lounaat ravintoloissamme

Tarjoilemme maukasta ja ravitsevaa lounasta arkipäivisin ravintoloissamme. Tervetuloa nauttimaan herkullisista hetkistä Helsingin keskustaan: Brasserie Kämpiin, Krog Robaan,  sekä GLO Grill Kitcheniin Leppävaaraan.

Lue lisää

Brunssit ja aamiaiset Helsingissä

Brunssi on erinomainen keino nauttia samalla pitkästä aamiaisesta, kevyestä lounaasta ja kiireettömästä yhdessäolosta erityisesti viikonloppuisin. 

Hotelliaamiaista olet tervetullut nauttimaan kaikissa hotellissamme. Jotta voimme varmistaa sinulle pöydän, suosittelemme pöytävarauksen tekemistä.

Tutustu brunssi- ja aamiasvalikoimaamme alta!

Lue lisää

Ravintolat

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp on legendaarisen Hotel Kämpin korkeatasoinen ja hienostunut ravintola Pohjoisesplanadilla keskellä kauneinta historiallista Helsinkiä. 

Ravintola Krog Roba

Krog Roba on rento pohjoismainen ravintola Helsingin Kaartinkaupungissa. Ravintolamme sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta entisen poliisiaseman upeissa tiloissa. 

Restaurant Haven

Restaurant Haven sijaitsee tunnelmallisesta Sundmanin talossa, Helsingin toiseksi vanhimmassa kivitalossa. Ravintolan ikkunoista avautuu näkymä Kauppatorille, kohti merellistä Helsinkiä. 

Toscanini

Ravintola Toscanini tarjoilee kauniin Toscanan lämmön ja maut lautasella. Toscanini on ihastuttava italialainen trattoria keskellä Helsinkiä Bulevardilla.

GLO Art Kitchen

Nauti aamustasi! Aamiaisen suunnittelussa olemme panostaneet tuoreisiin, lähituotettuihin ja maistuviin raaka-aineisiin, jotta jokainen vieraamme saisi optimaalisen alun aamuunsa. Tarjolla on esimerkiksi kotitekoisia hilloja ja kotimaisia sekä kansainvälisiä herkkuja. Tarjoilemme aamiaisella myös vegaanisia vaihoehtoja. 

GLO Grill Kitchen

GLO Grill Kitchen tarjoilee konstailematonta grilli- ja kotiruokaa Espoossa, poikkea lounaalla tai rennolla illallisella!

Restaurant AX

AX Restaurant on urbaani kohtaamispaikka Helsingin Jätkäsaaressa, joka värikkäiden konttien tuomisista inspiroituneena yhdistelee rohkeasti mausteita ja makuja maailmalta – niin klassisiin kuin moderneihinkin annoksiin.