Juhlat Helsingissä

Aina on aihetta juhlaan! Valmistumme koulusta, täytämme 53 vuotta, menemme naimisiin ja saamme vauvoja. Me lähdemme työpaikoista ja muistelemme elettyä elämää. Koiramme voittavat agilityssa, lapsemme oppivat uutta. Isänpäivä, itsenäisyyspäivä ja joulu – kaikki toinen toistaan tärkeämpiä hetkiä yhdessä.

Meillä voit juhlia turvassa. Hotelleissamme ja ravintoloissamme on upeita tiloja intiimeistä illallissalongeista prameisiin saleihin:

  • keskustasijainnin ansiosta juhliin on helppo tulla
  • palvelukulttuurimme on avaimet käteen - hotelleistamme saat kaiken tarvitsemasi, kuten ruokatarjoilut, floristipalvelut, leipuripalvelut ja autokuljetukset
  • useat juhlatilamme ovat upeita itsessään, eivätkä kaipaa suunnatonta koristelua
  • hotellielämyksemme ovat oiva lahja juhlasankarille: juhli ja anna lahjaksi esimerkiksi spa- tai iltapäivätee-elämys!
  • Ota juhlasta kaikki irti ja yövy edeltävä yö hotellissa: nuku pitkään ja valmistaudu rauhassa omassa huoneessa tai korota huoneesi sviittiin ja järjestä sviittietkot!
  • juhlan jälkeen niin vieraat kuin juhlasankarit voivat yöpyä vaivattomasti hotellissa: säästä taksijonotus, pääset suoraan sänkyyn ja nautit seuraavana aamuna ennen lähtöä aamiaisesta yhdessä!

 Me teemme työtämme rakkaudesta juhliin. Kun annat meidän ammattilaisten tehdä sinun juhlasi, voit aidosti nauttia rakkauden hetkestä. 

Kuulemme ilolla sinun aiheesi juhlaan:


tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:


events@strawberry.fi
09 5619 2700 
Kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min

Juhlatilat

Oletko järjestämässä unohtumattomia juhlia lähipiirin kesken? Olipa juhlasi suuri tai pieni, meiltä löytyy sinulle täydelliset juhlatilat Helsingin keskustassa. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa tekemään tilaisuudestasi ikimuistoisen ja herkulliset tarjoilut kruunaavat juhlasi. Tutustu monipuolisiin vaihtoehtoihimme ja järjestetään yhdessä juuri teidän näköinen juhla. Annamme mielellämme neuvoa juhlapaikan valinnassa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Vinkkimme erilaisiin yksityisjuhliin Helsingissä

Valmistujaiset

Lue vinkkimme 6 x erilaisiin valmistujaisiin!

Oli juhlistettava sitten ylioppilas, ammattikorkean käynyt tai tohtoriksi väitellyt, on valmistujaisjuhla tärkeä etappi elämän varrella. Tutkinto taskussa kulkien käy askel keveämmin. Mikä parempi tapa juhlistaa hetkeä, kuin yhdessä ystävien ja tärkeimpien kanssa! 

Helsingin keskustan hotelleissamme on monta ainutlaatuista juhlatilaa, joissa järjestät niin isot kuin pienetkin valmistujaiset moneen eri makuun ja budjettiin. Kun varaat hotellihuoneen yöksi, ei taksijonossakaan tarvitse seisoskella.

Häät

Lue vinkkimme 6 x erilaisiin häihin!

Ikimuistoiset hääjuhlat vaativat upeat tilat ja palvelut. Helsingin keskustan hotelleissamme on montaa ainutlaatuista juhlatilaa, joissa järjestät niin isot häät kuin intiimin juhlaillallisen. Kun järjestät vihkimisen samassa tilassa, ei juhlavieraiden kuljetuksesta paikasta toiseen tarvitse huolehtia. Ja mikä parasta, juhlinnan jälkeen niin morsiuspari kuin juhlavieraatkin voivat hipsiä omaan hotellihuoneeseen ja herätä uuteen päivään hotelliaamiaisen hemmottelussa!

Polttarit

Lue vinkkimme 8 x erilaisiin polttareihin!

Onko siihen tärkeään kysymykseen vastattu kyllä ja nyt sinulla on kunnia järjestää morsiamelle tai sulhaselle ikimuistoinen polttaripäivä? Kämp Collection Hotelsin 10 hotellia ravintoloineen tarjoaa seurueellenne upeat puitteet juhlapäivään Helsingissä. Yövy boutique- ja luksushotellissa parhaalla sijainnilla ja yhdistä päiväänne iltapäiväteehetki, viski-, viini- tai samppanjatasting, kukkaseppele-workshop, morsiussauna, pokeri-ilta tai oma baarimestari!

30-vuotisjuhlat

Lue vinkkimme 7 x erilaisiin kolmikymppisiin!

Miltä kuulostaisi pyöreiden juhlistaminen kippistämällä Klaus K Hotelin kattoterassilla, nauttimalla kolmen ruokalajin illallinen omassa Pohjoissiivessä ravintola Krog Robassa tai tanssia aamuun asti Studio K:n juhlatilassa Bulevardilla?

Olemme koonneet avuksesi ideoita synttäripäivän viettoon yhdessä tärkeimpiesi kanssa. Yhdistä juhlapäivään laadukas yöpyminen hotelleissamme sekä aktiviteetteja hotellilta tai mahtavan pääkaupunkimme tarjonnasta. Yöpymällä hotelleissamme olette jo valmiiksi lähellä kaikkea. 

Baby Showerit

Lue vinkkimme 8 x erilaisiin babyshowereihin!

Odottava äiti ansaitsee parasta ja me Kämp Collection Hotelsilla tarjoamme siihen monia mahdollisuuksia. Yllätä tuleva äiti babyshowereilla, johon voitte yhdistää esimerkiksi GLO Lush -hemmotteluhoidon, Afternoon tea -hetken, odottaville äideille tarkoitettuja luksushoitoja Kämp Spassa tai St. George Caressa, lautapeli-illan, herkkuja ja virvokkeita sekä kunnon yöunet valitsemassanne hotellissa.

50-vuotisjuhlat

Lue vinkkimme 7 x erilaisiin viisikymppisiin!

50 vuotta täyttävät järjestävät nyt perheelle ja ystävilleen itsensä näköiset juhlat. Kenties haluat juhlia kerrankin näyttävästi - samppanja virtaa ja kulta kimaltaa! Tai toivot kunnon bileet, dj soittaen ikivihreitä ja suosikkihittejäsi. Ehkä mielessäsi on vain lämmintunnelmainen viikonloppu yhdessä läheisten kanssa. Millaiset juhlat ikinä tahdotkaan, tarjoaa hotelliperheemme täydelliset puitteet niille. Katso alta vinkkimme ja ole rohkeasti yhteydessä!

Pikkujoulut

Lue vinkkimme 9 x erilaisiin pikkujouluihin!

Yhdelle täydelliset pikkujoulut on viininmaistelu kynttilänvalossa, toiselle joraaminen kollegoiden kanssa ja kolmannelle rentouttava spa-hoito sekä pitkät keskustelut hyvien ystävien kesken.

Helsingin keskustan hotelleissa on monta ainutlaatuista juhlatilaa, joissa järjestät niin isot kuin pienetkin pikkujoulut moneen eri makuun ja budjettiin. Kun varaat hotellihuoneen yöksi, ei taksijonossakaan tarvitse värjötellä!