Tomi Björckin ravintolat hotelleissamme

Kaksi upeaa Tomi Björckin ravintolaa palvelee hotelliemme yhteydessä. Thairuokaa tarjoileva Boon Nam toimii Hotel St. Georgen tiloissa ja tunnelmallinen Lily Lee sijaitsee Klaus K:n rakennuksessa.

Tarkasti kuratoidut menut ovat Björckin tuliaisia Aasiasta ja hienostuneet maut sopivat hyvin yhteen hotelliemme ylellisten puitteiden kanssa.

Tutustu ravintoloihin alta ja varaa upea illalliselämys hotelleissamme!

Boon Nam, Hotel St. George

Tulinen, hapan, suolainen ja makea, Boon Namin keittiön ydin on makujen neljän peruspilarin täydellinen tasapaino. Boon Nam tarjoaa pieniä suupaloja täynnä makuja. Tuoreita yrttejä, murskattua limettiä, chilejä, paahdettua maapähkinää. Aromaattisia sekä tulisia salaatteja, mehukkaita puuhiilellä grillattuja lihoja Isan alueelta, kookoskermaisia curryja valtion keskiosasta ja raikkaita mereneläviä Etelä-Thaimaasta. Boon Namissa kaikki menun komponentit valmistetaan itse alusta lähtien hyödyntäen laadukkaimpia raaka-aineita. Annokset on suunniteltu jaettavaksi perheruokailutyyliin, koko pöytäseurueen kesken. 

Unohtumaton ateria nautitaan upean Hotel St. Georgen lämpimän elegantissa tunnelmassa. Poikkeavan kiinnostavat maut yhdistettyinä käsityönä tehtyihin cocktaileihin sekä loistaviin viineihin – lämmittävä illallinen vie sinut kiehtovalle elämysmatkalle. 

Boon Namia ja Hotel St. Georgea yhdistää vahva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin arvomaailma. Ravintola täydentää hotellin jo ennestään laajaa palvelukokonaisuutta. Se on samalla kuitenkin täysin itsenäinen, oma ravintolansa, jonka perustajat ja omistajat ovat Tomi Björck, Serko Rantanen, Ronny Malmberg, Minka Björck, Kevin Manu ja Hoang Nguyen. Tämä erittäin kokenut ja intohimoinen tiimi halusi yhdistää voimavaransa ja taitonsa. Syntyi kiinnostava lopputulos, josta huokuu rakkaus kokonaan käsityönä valmistettua ruokaa kohtaan ja aito intohimo thaimaalaisen keittiön makumaailman monimuotoisuuteen.  

Lily Lee, Klaus K Hotel

Lily Leen keittiö hyödyntää makuaarteita metsästä, maalta ja mereltä – muodostaen ainutlaatuisen vivahteikkaan kokonaisuuden. Taiwanilaisesta ruokakulttuurista inspiroitunut Lily Lee on tarjonnaltaan rikas ja uniikki. Keittiö on yhdistelmä umamin täyttämää Hakka-keittotaitoa, hienostuneita japanilaisia makuja, Hongkongin katukeittiöiden eloisuutta ja perinteisiä kantonilaisia metodeita.

Lilyn menu tarjoaa makujen harmoniaa suolaisen, makean, happaman ja kirpeän välillä – tuottaen näin luonnollisen syvän umamin. Lilyn tiimi luo moderneja ruokia ja juomia käyttäen vakiintuneita tekniikoita sekä historiallisia reseptejä, valikoiden käyttöönsä ainoastaan parhaimpia raaka- aineita. Uskomme Lilyn Leen omistautumisen käsityölle, jatkuvaan innovointiin sekä laaja-alaiseen tutkimustyöhön yllättävän ja hurmaavan yhä uudelleen.

Ravintolan ruokalista koostuu rakastetuista klassikoista, Lilyn dim sumeista ja pienistä suupaloista, aromaattisista salaateista, grillatuista lihoista, maukkaista pataruuista, tulikuumista wokeista, tuoreista äyriäisistä ja kaloista sekä suussa sulavista jälkiruuista. Ruoat tarjoillaan aitoon perheruokailutyyliin, pöydän keskelle jaettaviksi.

Anna ravintolaelämys lahjaksi

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla

Anna ravintolaelämys lahjaksi äidille tai ystävälle, tai ehkä voisit yllättää puolisosi minilomalla! Elämykseen kuuluu herkullinen illallinen, yhden yön majoitus sekä runsas hotelliaamiainen.

Liity Kämp Collection Hotelsin matkaan

Haluaisitko vastaanottaa Kämp Collection Hotelsin uutisia ja vapaa-ajan etuja? Jätä tietosi varmistaaksesi, että kuulet kampanjoistamme ja eduistamme aina ensimmäisenä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Lue lisää tietosuojastamme.

Haluatko vastaanottaa yrityspuolen uutiskirjeemme?  Tilaa se täältä