Tomi Björckin ravintola hotellissamme

Upea Tomi Björckin ravintola Boon Nam palvelee Hotel St. Georgen yhteydessä.

Tarkasti kuratoidut menut ovat Björckin tuliaisia Aasiasta ja hienostuneet maut sopivat hyvin yhteen hotellimme ylellisten puitteiden kanssa.

Tutustu ravintolaan alta ja varaa upea illalliselämys hotelliimme!

Boon Nam, Hotel St. George

Tulinen, hapan, suolainen ja makea, Boon Namin keittiön ydin on makujen neljän peruspilarin täydellinen tasapaino. Boon Nam tarjoaa pieniä suupaloja täynnä makuja. Tuoreita yrttejä, murskattua limettiä, chilejä, paahdettua maapähkinää. Aromaattisia sekä tulisia salaatteja, mehukkaita puuhiilellä grillattuja lihoja Isan alueelta, kookoskermaisia curryja valtion keskiosasta ja raikkaita mereneläviä Etelä-Thaimaasta. Boon Namissa kaikki menun komponentit valmistetaan itse alusta lähtien hyödyntäen laadukkaimpia raaka-aineita. Annokset on suunniteltu jaettavaksi perheruokailutyyliin, koko pöytäseurueen kesken. 

Unohtumaton ateria nautitaan upean Hotel St. Georgen lämpimän elegantissa tunnelmassa. Poikkeavan kiinnostavat maut yhdistettyinä käsityönä tehtyihin cocktaileihin sekä loistaviin viineihin – lämmittävä illallinen vie sinut kiehtovalle elämysmatkalle. 

Boon Namia ja Hotel St. Georgea yhdistää vahva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin arvomaailma. Ravintola täydentää hotellin jo ennestään laajaa palvelukokonaisuutta. Se on samalla kuitenkin täysin itsenäinen, oma ravintolansa, jonka perustajat ja omistajat ovat Tomi Björck, Serko Rantanen, Ronny Malmberg, Minka Björck, Kevin Manu ja Hoang Nguyen. Tämä erittäin kokenut ja intohimoinen tiimi halusi yhdistää voimavaransa ja taitonsa. Syntyi kiinnostava lopputulos, josta huokuu rakkaus kokonaan käsityönä valmistettua ruokaa kohtaan ja aito intohimo thaimaalaisen keittiön makumaailman monimuotoisuuteen.  

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla

Anna ravintolaelämys lahjaksi äidille tai ystävälle, tai ehkä voisit yllättää puolisosi minilomalla! Elämykseen kuuluu herkullinen illallinen, yhden yön majoitus sekä runsas hotelliaamiainen.

Liity Kämp Collection Hotelsin matkaan

Haluaisitko vastaanottaa Kämp Collection Hotelsin uutisia ja vapaa-ajan etuja? Jätä tietosi varmistaaksesi, että kuulet kampanjoistamme ja eduistamme aina ensimmäisenä. Voit koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilauksen kirjeen lopussa olevasta linkistä. Lue lisää tietosuojastamme.

Haluatko vastaanottaa yrityspuolen uutiskirjeemme?  Tilaa se täältä