Olisiko sinusta Strawberry-tiimiläiseksi?

Löytyykö sinulta aitoa empaattista asiakaspalveluosaamista? Haluatko kehittää taitojasi Strawberry Finlandissa, Suomen hotelli- ja ravintola-alan johtavassa yrityksessä? Me Strawberry Finlandissa haemme hotelli- ja ravintola-alan huippuosaajia esimies- ja asiakaspalvelutehtäviin eri yksiköihimme. 

Olemme erittäin kiinnostuneita lahjakkaista yksilöistä, jotka haluavat kehittää asiakaspalvelutaitojaan yhdessä työkavereiden kanssa ja olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta asiakkaillemme hotelleissamme ja ravintoloissamme. Sinun ei välttämättä tarvitse olla maailman paras viittä kieltä sujuvasti puhuva concierge, tai vuoden sommelier, valmis barista tai edes michelin-kokki – vaikkei siitä tietenkään haittaakaan ole. Me arvostamme proaktiivista asennetta, positiivisuutta ja tahtoa tarjota mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaillemme joka päivä kaikissa toimipisteissämme.

Tutustu juuri nyt avoinna oleviin tehtäviimme alempaa tältä sivulta!

Erinomaiset henkilöstöedut

Työntekijänämme sinulla on käytössäsi henkilökunnan majoitus- ja ravintolaedut sekä ystävähinnat Helsingin hienoimpiin hotelleihin, ravintoloihin sekä Kämp Spa:han ja St. George Careen. Lisäksi tarjoamme sinulle Nordic Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut Pohjoismaissa.

Työskentele kansainvälisessä ympäristössä

Strawberry Finland on osa pohjoismaalaista itsenäisten hotellien perhettä Nordic Hotels & Resorts. Meidät omistaa norjalainen Strawberry -konserni, jonka alla palvelee yhteensä yli 200 hotellia ravintoloineen, kylpylöineen ja kokoustiloineen eri puolilla Pohjois-Eurooppaa. 

Monipuoliset työtehtävät & parhaat työkaverit

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelurooleista aina esimies- ja johtotehtäviin yhdessä Helsingin parhaista ja inspiroivista työympäristöistä. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään sekä jokainen päivä on ainutlaatuisen erilainen.

Lue uratarinoita Strawberry Finland -poluilta ja kurkkaa uudet työkaverisi eli vuoden työntekijät!

Avoimet työpaikat