Valitse oma polkusi - Uratarinoita


If you want something, work hard for it, go after it.
I can't worry about all the 'no's, because I believe there's a yes,
and I've been very fortunate to find those in my career
and made the most of those opportunities.
- Mara Brock Akil


Kaikkia meitä Kämp Collection Hotelsilla työskenteleviä yhdistää rakkaus hotelli- ja ravintola-alaa kohtaan. Sytymme vieraidemme naurusta ja hymystä, kun saamme olla osa heidän päiväänsä ja auttaa tekemään siitä onnistuneen. Olemme mukana kaikissa elämänkaaren vaiheissa ristiäisistä syntymäpäiviin, valmistumisista kihlajaisiin ja häihin. Todistamme jälleennäkemisiä, suuria urheilutapahtumia, odotettuja konsertteja, merkittävien henkilöiden vierailuja. 

Kaikki tiimimme tekevät töitä mielessään yksi tärkeä tavoite: kuka tahansa hotelliemme ovista sisään astuu, hän on lämpimästi tervetullut. Asiakaspalvelu on meillä geeneissä ja monen meidän tie onkin alkanut työhakemuksesta vastaanottovirkailijaksi yhteen hotellihelmistämme. Kymmenen hotellin, ravintoloiden, baarien, spa-hoitoloiden ja leipomo-kahvilamme muodostamassa Kämp Collection Hotelsin perheessä on helppo kasvattaa kokemusta ja osaamista. 

Paitsi että teemme tiiviisti yhteistyötä kaikkien hotelliyksiköidemme välillä, meillä pääsee myös etenemään entistä haastavampiin tehtäviin. Tutustu alta työntekijöidemme tarinoihin: mistä heidän polkunsa alkoi ja missä he ovat nyt!

Haluaisitko liittyä joukkoomme tai tiedätkö ravintola- tai hotellialan helmen vailla uusia haasteita? Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme!

Tartu mahdollisuuksiin

Hanna Tynninen - Harjoittelijasta vastaanoton vuoropäälliköksi

"Opiskeluni olivat loppusuoralla ja aloitin Hotel Lilla Robertsille viimeisen työharjoitteluni vuonna 2017. Harjoitteluni jälkeen aloitin vastaanottovirkailijan työt Lilla Robertsilla. Oli hienoa päästä työskentelemään osana maineikasta hotelliketjua ja hotellia, jolla on mahtava brändi. Lilla Roberts kuuluu Kämp Collection Hotelsiin ja tämä antoi mahdollisuuden tehdä vuoroja tilaisuuden tullen muissakin Kämp Collection Hotelsin hotelleissa. Työ tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja pääsin kehittymään työntekijänä. Muutaman vuoden jälkeen minulle avautui paikka vuoropäällikkönä. Parasta työpaikassani on työkaverit ja hyvä yhteishenki."

Ville Haapala - Vastaanotosta HR-koordinaattoriksi

"Opiskeluiden päätyttyä Tallinnassa vuonna 2018 edessäni oli tulevaisuus auki ja mahdollinen muutto takaisin pääkaupunkiseudulle Suomeen. Olin tietoinen Kämp Collection Hotelsien korkealuokkaisesta maineesta, tiesin heidän johtavan Suomen ensiluokkaisia hotelleja ja ajatus työskentelemisestä kansainvälisten ihmisten parissa johti nopeasti ensimmäisen työhakemuksen lähettämiseen GLO Hotel Artin vastaanottoon vastaanottovirkailijaksi. Työympäristön avoimuus ja mahdollisuudet itsensä kehittämiseen sisäisesti ovat johtaneet urapolkuni vastaanottovirkailijasta HR-koordinaattoriksi muutamassa vuodessa."

John Wasserfall - From Cruises to Night Manager

"After 6 years of travelling around the world while working on board a luxury cruise ship, I ended up moving here. After a slight weather and language reality check, I have learnt to appreciate the beautiful city of Helsinki. Interestingly, one of my first experiences was having lunch at Kämp Brasserie and since then, a career with this prestige product became my aim. I succeeded in getting the job as Night Clerk/Receptionist at Hotel Haven in 2019. Three years in and a promotion later, I am still happy and very privileged to be working for the best company in Helsinki."

Maija Lindberg - Harjoittelijasta myyntipalvelun päälliköksi

"Ihastuin GLO Hotel Artin ainutlaatuiseen ja lumoavaan tunnelmaan ja päätin hakea sinne restonomiopintojeni ensimmäiseen työharjoitteluun syksyllä 2007. Kuten monen muunkin työharjoittelijan kohdalla, jatkoin harjoittelun jälkeen opintojen ohella osa-aikaisesti vastaanottovirkailijana ja lopulta valmistuttuani kokoaikaisena myyntineuvottelijana. Koin yrityksen vision, mission ja arvot omakseni ja ilmapiirin kannustavaksi ja syksystä 2014 lähtien olen johtanut Kämp Collection Hotelsin myyntipalvelua. Nämä vuodet ovat olleet mieletön matka ja nykyisessä roolissani on parasta, että saa olla tukemassa ja valmentamassa erilaisia lahjakkuuksia heidän urapoluillaan."

Johanna Kari - Hovimestarista apulaisravintolapäälliköksi

"Mulla on ollut ilo työskennellä ravintola-alalla jo 15-vuotiaasta alkaen, 28 vuoden ajan! Viisi vuotta sitten hain ja pääsin ravintola Brasserie Kämpiin hovimestariksi eli vuorovastaavaksi. Vuosien varrella vastuu on kasvanut ja olen muun muassa oppinut paljon viineistä, se on oma intohimoni ja on ollut hienoa päästä näyttämään kyntensä myös sillä osa-alueella. Tänä päivänä toimin ravintolassa apulaisravintolapäällikkönä ja vastaan omalta osaltani Helsingin hienoimmista elämyksistä sekä ihmisistä elämysten takana. Ammatillisen kehittymisen ja kasvun lisäksi ehdottomasti Kämpissä vietettyjen vuosien aikana parasta on huikeat tyypit ja persoonat, joiden kanssa oon saanut tehdä töitä. Samanhenkinen aito ja sydämellinen meininki on pitänyt työn mielekkäänä."

Mika Makkonen - Pikkolosta hotellijohtajaksi

"Vuosi taisi olla 2000, kun pääsin töihin hotelliin pikkoloksi eli apupojaksi viemään huoneisiin vieraille pyydettyjä asioita, kantamaan matkalaukkuja ja parkeeraamaan autoja. Henksu oli supertyyppejä täynnä ja työ tuntui mielekkäältä ja sopivan vaihtelevalta, siksi päätinkin jäädä alalle ja suunnata Lontooseen hakemaan lisää työkokemusta. Vuonna 2012 löysin itseni muutaman mutkan kautta Hotel Kämpistä hotellipäällikkönä, tehtävänäni vastaanottotiimin johtaminen ja hotellin toiminnan kehittäminen. Kuusi vuotta sitten avautui tilaisuus hakea Hotel Havenin hotellijohtajaksi ja työyhteisön rohkaisemana päädyin hakemaan paikkaa. Tässä sitä ollaan! Vuosiin on mahtunut upeita onnistumisia ja erityisen paljon uuden oppimista, hotellialalla joka päivä löytää uusia puolia joko työstä tai itsestään. Parasta työssäni on ehdottomasti ihmiskeskeisyys ja tunne, kun tiimini loistaa. Siitä olen kiitollinen joka päivä."

Vuoden työntekijämme

Good colleagues are those who know that WE is more powerful than ME


Kämp Collection Hotelsilla työyhteisö on kuin toinen perhe ja moni on löytänyt matkalta elinikäisiä ystäviä. Arjessa haasteet voitetaan yhdessä ja onnistumisista iloitaan koko tiimin voimin. 

Vuosittain jokainen kymmenestä hotellistamme äänestävät joukostaan Vuoden Työntekijän. Hän on henkilö, joka on osoittanut työssään paitsi timanttista ammattitaitoa myös kyvyn ottaa kollegansa huomioon ja luoda ympärilleen positiivista työskentelyilmapiiriä. 

Haluamme esitellä teille Vuoden työntekijämme 2021!

Haluaisitko liittyä joukkoomme tai tiedätkö ravintola- tai hotellialan helmen vailla uusia haasteita? Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme!

Etsimme vahvistuksia joukkoomme

Vuoden työntekijät

Jeremy, Bar Waiter | Kämp Bar, Hotel Kämp

"He has been described as an absolute treasure." 

"He is a star in customer encounters and a professional service provider both at Kämp Brasserie and at the Bar."

"His willingness to help his colleagues without hesitation is highly appreciated."

"He never lets you down. He is the best."

Panagiotis ”Pauli”, Breakfast Supervisor | Hotel St. George

“He is super - always the right guest service attitude.”

“Hoitaa hommat varmasti kunnolla. Voi luottaa.”

”The most passionate and devoted worker I have ever seen.”

“Really cares about breakfast.”

Iina, hovimestari | Restaurant Haven, Hotel Haven

"A lot of work done beyond responsibilities, flexible, always doing the best and not leaving anything behind. Responsible and trustworthy colleague!"

"Mieletön energia ja asiakaspalvelu."

"Upea ja positiivinen kolleega, jonka kanssa on ilo työskennellä."

Janne, baarimestari | Bar Lilla e. Hotel Lilla Roberts

"Liked by guests and co-workers. Reliable, flexible and willing to work any task or assignment needed."

"Always a gentleman with a twist, dedicated to his craft and makes our Lilla Roberts lobby bar the bubblin' hub it is today. Cheers mate, I am proud to be your colleague." 

"Helpful, always in a good mood. Professional but still enthusiastic, flexible. Everyone can see that he likes his Job. Easy to work with."

Kristian, Night Manager | Hotel Fabian

"Upeata taisteluasennetta omaava tiimiläinen joka on aina valmis auttamaan myös muissa yksiköissä". 

"Hänen jälkeen on helppo tulla töihin. Tekee enemmän töitä kun hänen vuoron töihin kuuluu. Pitää yllä korkeaa tasoa."

"Avulias ja hyvä asiakkaiden kanssa."

Hanna, vastaanottovirkailija | GLO Hotel Airport

"Jo lyhyessä ajassa Hanna on onnistunut hurmaamaan kaikki ammattitaidollaan, oma-aloitteisuudellaan ja aidolla olemuksellaan." 

"Vieraiden viihtyvyys on Hannan prioriteetti ja se näkyy myös vahvasti hänen työskentelyssään, jota on ilo seurata."

Linda, vuoropäällikkö | GLO Hotel Art

"Linda on aina iloinen ja ystävällinen."

"She is flexible, always kind and knows what's up! She is extremely professional and warm hearted."

"Linda on äärimmäisen ammattitaitoinen, sydämellinen ja joustava. Ei hätkähdä vähästä ja on aina valmis auttamaan ylin osastorajojen." 

"She is a joy to work with."

David, vuoropäällikkö | The TRAY, GLO Hotel Kluuvi

"Always very helpful to all and really good customer service." 

"Team player through and through, always with a smile. Great with customers and staff. Always helping out if needed." 

"Because he is very helpful with everyone,👌👌" 

Anna, Sales Executive | KCH myyntipalvelu

"Anna on tunnollinen työntekijä, hänellä on aina aikaa auttaa ja paneutua asioiden ytimeen. Anna on yhden naisen ydinvoimala. :)"

"On aina valmiina auttamaan ja tekee mahtavaa duunia! Upea työkaveri <3"

"Anna on positiivisuudellaan, rauhallisuudellaan ja optimistisuudellaan rikastuttanut joka päivä meidän työyhteisöä ja ottanut ennakkoluulottomasti uusia työtehtäviä hoitaakseen muiden töiden lisäksi. Anna on erittäin sydämellinen ja auttaa aina muita sekä hoitaa aina muiden tiimiläisten läksiäislahjat jne."

Monica, Sales Executive | KCH myyntipalvelu

"On niin tunnollinen ja tehopakkaus."

"On luotettava, reilu, ystävällinen, ahkera."


Tutustu myös:

Tunne & koe - Henkilöstöetumme

Tutusta ja itse koetusta on helpompi kertoa toisille! Siksipä kannustamme työntekijöitämme kokemaan elämyksiä, joita tarjoamme vieraillemme. Työntekijänämme sinulla on käytössäsi henkilökunnan etuhintaiset majoitus- ja ravintolaedut Helsingin hienoimpiin hotelleihin, ravintoloihin sekä spa-hoitoloihimme Kämp Spa ja St. George Care. Voit myös tehdä hotellivarauksia ystävähintaan perheellesi ja ystävillesi. Kämp Collection Hotelsin etujen lisäksi tarjoamme sinulle omistajamme Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut Pohjoismaissa.

Katso ketä etsimme juuri nyt

Löytyykö sinulta aitoa empaattista asiakaspalveluosaamista? Haluatko kehittää taitojasi Kämp Collection Hotelsissa, Suomen hotelli- ja ravintola-alan johtavassa yrityksessä? Me Kämp Collection Hotelsissa haemme hotelli- ja ravintola-alan huippuosaajia esimies- ja asiakaspalvelutehtäviin eri yksiköihimme. Katso etsimmekö sinua juuri nyt!