Valitse oma polkusi - Uratarinoita


If you want something, work hard for it, go after it.
I can't worry about all the 'no's, because I believe there's a yes,
and I've been very fortunate to find those in my career
and made the most of those opportunities.
- Mara Brock Akil


Kaikkia meitä Strawberrylla työskenteleviä yhdistää rakkaus hotelli- ja ravintola-alaa kohtaan. Sytymme vieraidemme naurusta ja hymystä, kun saamme olla osa heidän päiväänsä ja auttaa tekemään siitä onnistuneen. Olemme mukana kaikissa elämänkaaren vaiheissa ristiäisistä syntymäpäiviin, valmistumisista kihlajaisiin ja häihin. Todistamme jälleennäkemisiä, suuria urheilutapahtumia, odotettuja konsertteja, merkittävien henkilöiden vierailuja. 

Kaikki tiimimme tekevät töitä mielessään yksi tärkeä tavoite: kuka tahansa hotelliemme ovista sisään astuu, hän on lämpimästi tervetullut. Asiakaspalvelu on meillä geeneissä ja monen meidän tie onkin alkanut työhakemuksesta vastaanottovirkailijaksi yhteen hotellihelmistämme. Kymmenen hotellin, ravintoloiden, baarien, spa-hoitoloiden ja leipomo-kahvilamme muodostamassa Strawberry-perheessä on helppo kasvattaa kokemusta ja osaamista. 

Paitsi että teemme tiiviisti yhteistyötä kaikkien hotelliyksiköidemme välillä, meillä pääsee myös etenemään entistä haastavampiin tehtäviin. Tutustu alta työntekijöidemme tarinoihin: mistä heidän polkunsa alkoi ja missä he ovat nyt!

Haluaisitko liittyä joukkoomme tai tiedätkö ravintola- tai hotellialan helmen vailla uusia haasteita? Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme!

Tartu mahdollisuuksiin

Hanna Tynninen - Harjoittelijasta vastaanoton vuoropäälliköksi

"Opiskeluni olivat loppusuoralla ja aloitin Hotel Lilla Robertsille viimeisen työharjoitteluni vuonna 2017. Harjoitteluni jälkeen aloitin vastaanottovirkailijan työt Lilla Robertsilla. Oli hienoa päästä työskentelemään osana maineikasta hotelliketjua ja hotellia, jolla on mahtava brändi. Lilla Roberts kuuluu Kämp Collection Hotelsiin ja tämä antoi mahdollisuuden tehdä vuoroja tilaisuuden tullen muissakin Kämp Collection Hotelsin hotelleissa. Työ tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja pääsin kehittymään työntekijänä. Muutaman vuoden jälkeen minulle avautui paikka vuoropäällikkönä. Parasta työpaikassani on työkaverit ja hyvä yhteishenki."

John Wasserfall - From Cruises to Night Manager

"After 6 years of travelling around the world while working on board a luxury cruise ship, I ended up moving here. After a slight weather and language reality check, I have learnt to appreciate the beautiful city of Helsinki. Interestingly, one of my first experiences was having lunch at Kämp Brasserie and since then, a career with this prestige product became my aim. I succeeded in getting the job as Night Clerk/Receptionist at Hotel Haven in 2019. Three years in and a promotion later, I am still happy and very privileged to be working for the best company in Helsinki."

Maija Lindberg - Harjoittelijasta myyntipalvelun päälliköksi

"Ihastuin GLO Hotel Artin ainutlaatuiseen ja lumoavaan tunnelmaan ja päätin hakea sinne restonomiopintojeni ensimmäiseen työharjoitteluun syksyllä 2007. Kuten monen muunkin työharjoittelijan kohdalla, jatkoin harjoittelun jälkeen opintojen ohella osa-aikaisesti vastaanottovirkailijana ja lopulta valmistuttuani kokoaikaisena myyntineuvottelijana. Koin yrityksen vision, mission ja arvot omakseni ja ilmapiirin kannustavaksi ja syksystä 2014 lähtien olen johtanut Kämp Collection Hotelsin myyntipalvelua. Nämä vuodet ovat olleet mieletön matka ja nykyisessä roolissani on parasta, että saa olla tukemassa ja valmentamassa erilaisia lahjakkuuksia heidän urapoluillaan."

Johanna Kari - Hovimestarista apulaisravintolapäälliköksi

"Mulla on ollut ilo työskennellä ravintola-alalla jo 15-vuotiaasta alkaen, 28 vuoden ajan! Viisi vuotta sitten hain ja pääsin ravintola Brasserie Kämpiin hovimestariksi eli vuorovastaavaksi. Vuosien varrella vastuu on kasvanut ja olen muun muassa oppinut paljon viineistä, se on oma intohimoni ja on ollut hienoa päästä näyttämään kyntensä myös sillä osa-alueella. Tänä päivänä toimin ravintolassa apulaisravintolapäällikkönä ja vastaan omalta osaltani Helsingin hienoimmista elämyksistä sekä ihmisistä elämysten takana. Ammatillisen kehittymisen ja kasvun lisäksi ehdottomasti Kämpissä vietettyjen vuosien aikana parasta on huikeat tyypit ja persoonat, joiden kanssa oon saanut tehdä töitä. Samanhenkinen aito ja sydämellinen meininki on pitänyt työn mielekkäänä."

Mika Makkonen - Pikkolosta hotellijohtajaksi

"Vuosi taisi olla 2000, kun pääsin töihin hotelliin pikkoloksi eli apupojaksi viemään huoneisiin vieraille pyydettyjä asioita, kantamaan matkalaukkuja ja parkeeraamaan autoja. Henksu oli supertyyppejä täynnä ja työ tuntui mielekkäältä ja sopivan vaihtelevalta, siksi päätinkin jäädä alalle ja suunnata Lontooseen hakemaan lisää työkokemusta. Vuonna 2012 löysin itseni muutaman mutkan kautta Hotel Kämpistä hotellipäällikkönä, tehtävänäni vastaanottotiimin johtaminen ja hotellin toiminnan kehittäminen. Kuusi vuotta sitten avautui tilaisuus hakea Hotel Havenin hotellijohtajaksi ja työyhteisön rohkaisemana päädyin hakemaan paikkaa. Tässä sitä ollaan! Vuosiin on mahtunut upeita onnistumisia ja erityisen paljon uuden oppimista, hotellialalla joka päivä löytää uusia puolia joko työstä tai itsestään. Parasta työssäni on ehdottomasti ihmiskeskeisyys ja tunne, kun tiimini loistaa. Siitä olen kiitollinen joka päivä."