Kämp Collection Hotels kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanansaattajana

Kämp Spa ja St. George Care – hoitolamme mukana Nordic Business Forum -messuilla!
KÄMP COLLECTION HOTELS 2022-10-10

Nordic Business Forumin kaltaisen korkeatasoisen bisnestapahtuman aikana suorituskyky on korkeimmillaan. Konferenssin teemana tänä vuonna oli Future-Focused Leadership ja kestävään johtamiseen kuuluu ehdottomasti niin itsensä kuin työntekijöidenkin hyvinvoinnista huolehtiminen.  

Halusimme tarjota konferenssin intensiivisten puheiden ja tapaamisten väliin hetken hengähdystauon, jonka aikana mieli ja keho virkistyy. Kämp Collection Hotelsin Recharge Lounge -messupisteellä Kämp Span ja St. George Caren taitavat hierojat tarjosivat 15 minuutin hierontoja. Rentoutumishetki oli selvästi konferenssin kävijöiden mieleen, sillä kaikki hieronta-ajat varattiin loppuun hetkessä. Lisäksi messupisteeltämme pääsi hyvinvointiteeman mukaisesti nauttimaan Hartwallin uudesta O.ME-hyvinvointijuomasta.

nbf_hierojat.png?mtime=20221006155629#asset:20336


Kämp Collection Hotelsilla kokonaisvaltainen hyvinvointi on yksi ydintoiminnoistamme. Upeat Kämp Spa ja St. George Care -hoitolat tarjoavat vieraillemme hemmottelun ja hyvinvoinnin hetkiä hierontojen ja hoitojen merkeissä. Kumpikin hoitola tarjoaa myös tilaisuuden palautua saunassa. Lisäksi Kämp Span lämmitetyt lepodivaanit tuovat mielenrauhaa, kun taas St. George Caren kylmäallas virkistää. Meille Kämp Collection Hotelsilla hyvinvointi tarkoittaa myös ajan viettämistä läheisten kanssa, hyvää ja terveellistä ruokaa sekä palauttavia unia hyvälaatuisissa sängyissä.

Hyvinvointi_george.png?mtime=20221010132113#asset:20344


Ota siis aikaa hyvinvoinnille, ja varaa hoito tai hieronta Kämp Spasta tai St. George Caresta, tule nukkumaan hyvät yöunet johonkin ylellisistä hotelleistamme tai yllätä ystävä herkullisella brunssilla tai hotelliaamiaisella