Koe ja tunne palvelumme - Henkilöstöedut


Improve your employees´ lives so they can improve customers' lives


Tutusta ja itse koetusta on helpompi kertoa toisille! Siksipä kannustamme työntekijöitämme kokemaan elämyksiä, joita tarjoamme vieraillemme. Mitä enemmän tutustut palveluihimme vieraan roolissa sitä paremmin osaat kertoa, miltä laadukkaat cocktailimme maistuvat, kuinka mukavaa on herätä hotelliaamiaiselle tai minkälainen makuelämys on tarjolla eri ravintoloissamme. Pystyt sydämestäsi suosittelemaan juuri sitä palvelua ja hotellia, jossa olet itse viettänyt ikimuistoisia hetkiä yhdessä tärkeimpiesi kanssa.

Työntekijänämme sinulla on käytössäsi henkilökunnan etuhintaiset majoitus- ja ravintolaedut Helsingin hienoimpiin hotelleihin, ravintoloihin sekä spa-hoitoloihimme Kämp Spa ja St. George Care. Voit myös tehdä hotellivarauksia ystävähintaan perheellesi ja ystävillesi. Strawberry Finlandin etujen lisäksi tarjoamme sinulle omistajamme Strawberryn monipuoliset henkilökuntaedut Pohjoismaissa.

Henkilöstöedut ovat voimassa heti, ilman koeaikaa. Harjoittelijoilla edut voimassa harjoittelun ajan!

Haluaisitko liittyä joukkoomme tai tiedätkö ravintola- tai hotellialan helmen vailla uusia haasteita? Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme!

Monipuoliset henkilöstöetumme


Strawberry Finland -edut

 • Henkilökunnan majoitusedut Suomessa kaikkiin hotelleihimme
 • Huoneluokankorotus saatavuuden mukaan henkilökuntamajoituksissa
 • Henkilökunnan ravintolaedut Suomen hotellien ravintoloissa -50 % ruoasta ja juomasta (Strawberry Finlandin työntekijä + 3 vierasta)
 • Hoidot ja hieronnat - 50% ystävän kanssa saatavuuden mukaan Kämp Spa & St. George Care -spa-hoitoloissamme 
 • Suomessa majoitushintaedut henkilökunnan ystäville ja perheenjäsenille
 • Henkilökuntaetuja partneri-ravintoloissamme (mm. Muru Dining, ravintola Pastis, ravintola Boon Nam, ravintola Lily Lee)
 • Kattava työterveyshuolto
 • Työmatka tai kulttuuri- ja liikuntaetu
 • Vuoden työntekijöiden palkitseminen (palkintomatka Strawberry Vinterkonferenssiin Tukholmaan)  
 • Henkilökunnalla mahdollisuus ostaa etuhintaisia lahjakortteja lahjaksi ystäville/sukulaisille


Strawberry -edut

 • Henkilökunnan majoitusedut Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa Strawberryn ja Nordic Hotels & Resortsin hotelleihin
 • Hotelliemme kansainvälisten alliassien henkilökuntahintaiset majoitukset 
 • Matkaetu Tjäreborgille: 100 € alennus matkasta
 • Strawberry -jäsenyys ja bonuspisteet, ravintolavoucherit
 • Avis ja Hertz autovuokraamo-edut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sinua voisi myös kiinnostaa

Minun polkuni - Uratarinoita Kämp Collection Hotelsilla

Kaikki tiimimme tekevät töitä mielessään yksi tärkeä tavoite: kuka tahansa hotelliemme ovista sisään astuu, hän on lämpimästi tervetullut. Asiakaspalvelu on meillä geeneissä ja monen meidän tie onkin alkanut työhakemuksesta vastaanottovirkailijaksi yhteen hotellihelmistämme. Paitsi että teemme tiiviisti yhteistyötä kaikkien hotelliyksiköidemme välillä, meillä pääsee myös etenemään entistä haastavampiin tehtäviin. Tutustu alta työntekijöidemme tarinoihin: mistä heidän polkunsa alkoi ja missä he ovat nyt!

Katso ketä etsimme juuri nyt

Löytyykö sinulta aitoa empaattista asiakaspalveluosaamista? Haluatko kehittää taitojasi Kämp Collection Hotelsissa, Suomen hotelli- ja ravintola-alan johtavassa yrityksessä? Me Kämp Collection Hotelsissa haemme hotelli- ja ravintola-alan huippuosaajia esimies- ja asiakaspalvelutehtäviin eri yksiköihimme. Katso etsimmekö sinua juuri nyt!

Vuoden työntekijät

Kämp Collection Hotelsilla työyhteisö on kuin toinen perhe ja moni on löytänyt matkalta elinikäisiä ystäviä. Arjessa haasteet voitetaan yhdessä ja onnistumisista iloitaan koko tiimin voimin. Vuosittain jokainen kymmenestä hotellistamme äänestävät joukostaan Vuoden Työntekijän. Hän on henkilö, joka on osoittanut työssään paitsi timanttista ammattitaitoa myös kyvyn ottaa kollegansa huomioon ja luoda ympärilleen positiivista työskentelyilmapiiriä. 

Haluamme esitellä teille Vuoden työntekijämme 2021!