Bleisure-matkailussa työ- ja lomamatka yhdistyvät kestävästi

Bleisure yhdistää työmatkojen parhaat puolet vapaa-aikaan ja tarjoaa tilaisuuden tutustua matkakohteeseen. Myös ympäristö kiittää, sillä bleisure-matkaaja matkustaa kestävästi yhdellä matkalla moneen elämykseen.
KÄMP COLLECTION HOTELS 2022-08-12

Kansainvälisesti matkailun ykköstrendiksi vuonna 2022 on nostettu bleisure-matkailu, joka yhdistää työmatkan vapaa-ajan lomailuun. Bleisure-sana on yhdistelmä englannin kielen sanoista business ja leisure, jotka tarkoittavat työtä ja vapaa-aikaa.

Vaikka etätyö on yleistynyt lähivuosina erityisen nopeasti, on silti tilanteita, joissa töiden puolesta on lähdettävä matkalle toiseen kaupunkiin tai maahan. Loman yhdistäminen työmatkaan on yleistynyt myös, sillä siten saa kohdekaupungista enemmän irti. Pari lomapäivää töiden jälkeen mahdollistaa kaupunkiin tutustumisen, perheen yhteisen hotelliviikonlopun tai omaloman täydellisen rentoutumisen nauttien hotellin span hieronnoista ja rauhallisesta tunnelmasta.

Miksi rakastamme bleisure-matkailua:

  • Ekologisuus – matkusta kerralla pidemmäksi aikaa kohteeseen kahden lyhyemmän matkan sijasta.
  • Säästä matkakuluja – työnantaja maksaa matkasi kohteeseen ja takaisin, mikset siis viihtyisi pidempään?
  • Aikaa tutustua kaupunkiin – työmatkat ovat usein hektisiä, eikä aikaa riitä kaupungilla kuljeskeluun. Parilla lisäpäivällä kaikki kaupungin mahdollisuudet ovat avoinna!
  • Hotellihuoneet takaavat parhaan työrauhan – hiljaisessa huoneessa pystyt keskittymään ja työpäivän jälkeen rentoutuminen on taattu.
  • Itsensä hemmottelu – työmatkaan yhdistetty loma hotellissa, jossa on tarjolla ihania hoitoja sekä upea uima-allas, on ihanaa luksusta arkeen.

Bleisure-matkailu on hyväksi luonnolle ja lompakolle

Bleisure-matkailua kannattavat myös kestävästä matkailusta kiinnostuneet. Bleisure-matkailu kannustaa ekologisempaan matkustamiseen, sillä siinä yhdistetään kaksi matkaa helposti yhdeksi. Ulkomaille lennettäessä olisi kestävyyden kannalta parempi, jos kohteessa ollaan kerralla pidempään useiden matkojen sijaan. Samalla matkakulut pienenevät, jos työnantaja maksaa lennot tai muut matkustuskulut kohteeseen ja työntekijä käyttää matkan mahdollisuutena esimerkiksi pidennettyyn viikonloppuun uudessa kaupungissa.

Meille Kämp Collection Hotelsilla on tärkeää toimia mahdollisimman kestävästi ja kehittää toimintaamme yhä vastuullisemmaksi. Kaikille hotelleillemme on myönnetty maailman johtava matkailualan ympäristömerkki Green Key, jonka saamiseksi kohteen tulee täyttää vaaditut Green Key -vaatimukset. Bleisure-matkailuun kannustaminen on meille myös ekoteko!


kampspa400.png?mtime=20220714162159#asset:20110


Etänä työskentelyn yleistyttyä on töitä helppo tehdä hotellista

Monilla on tänä päivänä mahdollisuus tehdä työtään myös etänä. Ja mikä olisikaan parempi paikka tehdä etätöitä kuin hotellihuone, jossa on hyvä työpöytä, nopea wifi ja kahvia tarjolla, kun sitä toivoo? Yhdistä työmatkaan etätyöpäivä hotellilla ja vietä viikonloppu tutustuen kaupunkiin. Viikonlopuksi kohteeseen voi houkutella seuraksi ystävän, kumppanin tai vaikka koko perheen!

Työnteko hotellissa houkuttaa myös kaupungissa asuvia. Ilmastoidut ja hiljaiset hotellihuoneet antavat työrauhan ja tilan täydelliselle keskittymiselle. Lounasta ja välipalaa saa nopeasti samasta rakennuksesta ja korkealaatuinen sänky kutsuu rentoutumaan töiden jälkeen. Saman katon alta löytyy myös kuntosali ja Hotel Kämpistä sekä Hotel St. Georgesta löydät spat, joissa pääsee nauttimaan saunojen lempeistä löylyistä.sanchome400.png?mtime=20220714162203#asset:20109


Mitä tehdä Helsingissä bleisure-matkalla?

Bleisure-matkalla kannattaa hyödyntää aika kaupunkiin tutustumiseen tai kaupungin jo ollessa tuttu, käydä lempiravintoloissa, museoissa ja puistoissa. Kämp Collection Hotelsin hotelleilla on kaikilla erilaisia yhteistyöelämyksiä, joista voi valita mieleisensä bleisure-matkalle.

 Second hand -intoilija voi ottaa kohteeksi Hotel Lilla Robertsin ja tutustua Let’s Relove -majoituspaketin avulla Reloven liikkeisiin, joissa pääsee etsimään vintage-aarteita ja nauttimaan kahvilan puolen herkuista. Kaupungin vilskettä ja pienpanimo-oluita rakastavalle täydellinen viikonloppu koostuu Klaus K:n Taste of PIEN -majoituspaketista tai yöpymisestä GLO Hotel Kluuvissa ja illan viettämisestä CoolHead Live -keikoilla. Lepoa ja hyvinvointia kaipaavan kannattaa varata Hotel Kämpin Spa Retreat -staycation tai Hotel St. Georgen Hyvinvointi-staycation, joissa hotelliloma yhdistyy mitä ihanimpiin hoitoihin tai hierontoihin sekä rentoutumiseen hotellin sauna-alueella. 

Hotelliemme ravintolat ja baarit tarjoilevat nautinnollisia elämyksiä aamiaisesta illan viimeiseen cocktailiin asti. Suosittelemme myös tutustumaan ystävämme Tomi Björckin uutuusravintolaan Sanchomeen!

Parhaita Helsinki-vinkkejä antaa tietysti paikalliset, ja MyHelsinki on listannut niitä paljon Paikallisten vinkit -sivulleen. Kurkkaa sivuilta juuri sinulle mieluisaa tekemistä ja nauti Bleisure-matkastasi!


Kiinnostuitko loman yhdistämisestä työhön Helsingin hienoimmissa hotellissa? Tarjoamme työmatkailun yhteyteen vapaa-ajan yöpymiset huippuhintaan. Tiedustele etuhinnat ja lisätietoa myyntipalvelustamme: 

Kämp Collection Hotelsin myyntipalvelu
09 5619 2700 | sales@kampcollection.com