Art Card -taidemuseokortti vieraillemme


Kun yövyt missä tahansa Kämp Collection Hotelsin kymmenestä hotellista, saat vastaanotostamme Art Card -taidemuseokortin. Kortti oikeuttaa -20 % etuun pääsylipun hinnasta yhteistyömuseoissamme Helsingissä ja Espoossa.

Valitse kiinnostavin tai kierrä samalla vierailulla vaikka kaikki yhteistyötaidemuseot:
Designmuseo, Kiasma, Ateneum, HAM, Taidehalli, Suomen valokuvataiteen museo ja EMMA / Näyttelykeskus WeeGee.

Taidekortti on voimassa 31.12.2023 asti ja yksi etu oikeuttaa yhteen museokäyntiin.


Kuva: Designmuseo / Aku Pöllänen

Valitse mieluisin hotelli taidematkallesi

Elegantti Hotel Kämp

Oletko aina halunnut yöpyä lengendaarisessa Hotel Kämpissä? Nauti Helsingin ainoan grand hôtellin eleganssista ja tunnelmasta tavallista edullisemmin. Astu hotellista keskelle luksusmerkkien valikoimaa ja anna valon juhlan johdattaa pitkin Pohjois-Esplanadia.

Taiteen kehto Hotel St. George

Hotel St. George on modernia luksusta huokuva hotelli Helsingin Yrjönkadulla Kirkkopuistoa vastapäätä. Hotel St. George on kulttuurin kehto kätkien sisäänsä taidetta ja kirjallisuutta sekä hierontoja ja hoitoja tarjoavan St. George Caren. 

Romanttinen Hotel Haven

Kauppatorin merellisessä miljöössä sijaitseva Hotel Haven tarjoaa täydelliset puitteet pieneen irtiottoon. Hotel Havenista avautuvat ihanat kävelyreitit pitkin merenrantaa tai Helsingin ytimeen.

Tyylikkään rento Hotel Lilla Roberts

Kujeileva Hotel Lilla Roberts on yhdistelmä trendikästä lifestyleä ja 30-luvun Art Deco -henkistä sisustusta. Hotelli sijaitsee rauhallisella Helsingin Kaartinkaupungin alueella kävelymatkan päässä Esplanadista ja merenrannasta. Hotellin suosittu oma ravintola Krog Roba tarjoaa pohjoismaisia makuja.

Legendaarinen Klaus K Hotel

Klaus K Hotel sijaitsee Helsingin parhailla paikoilla: Bulevardin ja Erottajan kulmauksessa. Persoonallinen Klaus K Hotel kätkee sisäänsä mm. yksityiskohtia Kalevalasta, Suomen kansalliseepoksesta. Meille jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on!

Kodikkaan tyylikäs Hotel Fabian

Odotamme sinua kylään kuin hyvää ystävää! Tervetuloa Tähtitorninmäen viereen kävelyetäisyydelle Helsingin Esplanadista. Hemmottele itseäsi tai ystävää hotellin oman hierojan hoidossa ja yöpymisellä ihanassa huoneessa aamiaisineen. 

Jugend-linna GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on kaupunkitarinoiden hienoin linnake Helsingin Lönnrotinkadulla. Moderneissa huoneissa nukut suojassa kaupungin ääniltä ja ulos astuessa olet jo valmiiksi Helsingin Design Districtillä, josta löydät suloiset pienet liikkeet, taidegalleriat ja kahvilat. 

Moderni GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on erinomainen valinta koko perheen lomalle Espoon Leppävaarassa. Kauppakeskus Sellosta löytyy aktiviteettia vauvasta vaariin ja auton saat näppärästi ilmaiseen parkkiin. Hotelli sijaisee kauppakeskus Sellon yhteydessä.

Pysähdyspaikkasi matkan varrella - GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän terminaalissa 2. Maittavat yöunet tai levähdyspaikka lentojen välissä hotellilla ovat vain muutaman askeleen päässä lähtöporteilta.