GLO OFFICE – työhuoneesi hotellilla


Valjastimme kodikkaat Comfort ja LUXE -huoneemme etätyöskentelijöille GLO Hotel Kluuvissa Helsingin keskustassa ja GLO Hotel Sellossa Espoon Leppävaarassa Sellon yhteydessä. Helsingin Lönnrotinkadulla sinulle päivätoimiston tarjoaa GLO Hotel Art Comfort-huoneillaan.

GLO Hotel Art sijaitsee inspiroivalla Design Districtillä, josta löytyy paljon lounaspaikkoja. GLO Hotel Kluuvin alakerrassa sinulle tarjoaa maittavan lounaan oma ravintolamme The TRAY ja GLO Hotel Sellossa valittavanasi on kauppakeskus Sellon useat lounaspaikat. Kaikissa huoneissamme on wi-fi ja ennen kaikkea työskentelyrauhaa.

Valitse sinulle sopiva sijainti ja varaa oma inspiroiva ja tehokas työpäivä GLO OFFICE -päivähuoneeseen alkaen 49 € yhdelle (ma–pe).

Valitse suosikkisi hotelleistamme ja varaa nyt

GLO Sello Office Leppävaarassa

Jos kotitoimistolla alkaa jo seinät kaatua päälle, olisi meillä sinulle idea! Olemme valjastaneet kodikkaat Comfort- ja LUXE -huoneemme etätyöskentelijöiden käyttöön. GLO Hotel Selloon pääset näppärästi ajamaan auton kauppakeskuksen maksuttomaan parkkihalliin ja lounaalle kipaiset myös Sellon runsaan ravintolatarjonnan pariin. Meiltä löytyy nopea wi-fi ja hyvä työpöytä ja tuoli työskentelyyn. Kahvia ja teetä järjestyy totta kai myös puurtajille! 

Päivähuoneemme alkaen 49 €.

GLO Kluuvi Office Helsingin ytimessä

Joko on puolison kanssa puhuttu riittävästi kilpaa etäpalavereissa kotikonttorilla? Kaipaatko takaisin pääkaupungin tunnelmaan? Olisiko ihana käydä jossain ulkona lounaalla pitkästä aikaa? Tervetuloa viettämään tehokasta ja rauhallista etäpäivää GLO Hotel Kluuvin huoneisiin! Comfort- ja LUXE-huoneemme ovat varattavissa päiväkäyttöösi. Helsingin keskustaan tulet näppärimmin julkisilla ja lähin lounaspaikka on jo hotellin alakerrassa: suosittu ravintolamme The TRAY. Nopea wi-fi ja työskentelytila takaavat onnistuneen työpäivän! 

Päivähuoneemme alkaen 60 €.

GLO Art Office Lönnrotinkadulla

Jos kaipaat jo pois neljän seinän sisältä astetta inspiroivampaan työympäristöön, tervetuloa Helsingin Lönnrotinkadulle! GLO Hotel Artin tunnelmallisessa kivilinnassa vietät tehokkaan ja idearikkaan etäpäivän keskellä Design District -aluetta. Modernissa Comfort-huoneessamme on nopea wi-fi ja työskentelytilat valmiina sinua odottamassa. Läheltä löydät myös parhaat lounapaikat. 

Päivähuoneemme alkaen 50 €.